Meistras Snakewood Ilgai Bass Viol Lankas 835MM Richard Marais Modelio Kopija

€204.60

€292.28

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

◇ 83.5 CM SNAKEWOOD BAROKO LANKAS - lankas yra pratęstas snakewood stick, oro džiovinti daugiau nei dešimt metų.Apvalios lazdelės formos.Pratęstas leidimas yra specialiai suprojektuoti, maždaug 72g ir 83.5 cm, įskaitant varžtą, puikus svorio ir ilgio platinimo.Lengva žaisti.

◇ KAPITONAS LYGĮ - Ji pagaminta, mūsų kapitonas lankas-maker ir bus suteikti jums puikus garsas.Naudojant aukščiausios kokybės natūralių ašutų, jis turi didelį Lankstumą, gali turėti kanifolijos gerai ir patvaresni.

◇ LABAI GRYWALNOŚĆ - Labai lengva priprasti.Rekomenduojame jį profesionaliems žaidėjams.Tai yra sklandžiai, jautrus ir gražus būtų turėti.

◇ TINKAMĄ PUSIAUSVYRĄ TAŠKE - pusiausvyros taško yra apie 34 cm, su užsukamu.Kaip žinote, pusiausvyros taško yra labai svarbu lankas.Labai pusiausvyros taško daro lanką lengviau kontroliuoti.Mūsų maker visada pritaiko jį keletą kartų, siekiant užtikrinti jos taškas yra teisinga asortimentą.

◇ BEI RANKŲ darbo - lankas yra visiškai pagamintas pagal pagrindinio lankas-kūrėjas su tradicinių amatų įgūdžius.Tiesiai klijuoti, švarus darbas.Lankas yra geros būklės, tiesūs, pasiruošę žaisti.Puikus derinys, jėgą, lankstumą ir pusiausvyrą.

Žymos: gitara nailonas, makup veidrodis, smuikas lankas priedai sapo, nuskaitymo violončelei, styginiai smuikas, chip kopija, viol, rankena peilis medžiaga, "android " flash", violončelei garso

Stick, ir Varlė Medžiaga Gerai pasirinktas Snakewood
LTS 20090930640V44
spalva Rudas su Juoda Modelis
Svoris Approx 72g
Naudoti Smuikas Naudoti
Tipas Rankų Darbo 4/4 Dydžio Baroko Smuikas Lankas
ašutai Top Natūralių Ašutų Mongolija
Formos ROUND
Modelio Numeris 640V
Veiklos Meistras lygis
Ilgis 83.5cm (Including screw)
Prekės Pavadinimas VingoBow
Kokios priminti Nuotrauka yra jūsų nuoroda

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų