Motociklo Stabdžių Slydimo Bakas Padas 3M Lipdukai Lipdukai Aprilia RSV4 2010 2011 2012 2013 2016

€9.95

€10.69

-6 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės : Conditon: Antrinėje rinkoje 100% Brand New Medžiaga: Aukštos Kokybės Silicio dioksido Gelis Su Super Stiprus 3M Lipnios Kiekis : 1 Komplektas (Kairėje ir Dešinėje Pusėje) Spalva: Juoda lipnios gale.Prašome naudoti plovikliu valyti paviršius tikslo, prieš pradedant klijuoti jį.Ateina su klijais ant nugaros, tiesiog nulupkite ir klijuoti

Įmontuoti: Už Aprilia RSV4 2010-2016 (Įsitikinkite, Kad Dalis Tinka Jūsų Motociklui, Prieš Siūlymas) Pastaba : Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš biddingying.

Apie laivybos:

Paprastai, Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną po mokėjimo patvirtinimo.

Mes tiekiame nemokamas pristatymas paslaugas, naudojantis ePacket ar www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas.Kiekvieno sklypo yra siunčiami Registruotu Postsince jis yra saugesnis.

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay čia.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų.

Atsiliepimai :

Jei nesate patenkinti produkto ar paslaugos, pls susisiekti su mumis ir nereikia mums neigiamas arba netural atsiliepimus,Mes turi suteikti jums priimtino sprendimo.

Mes visada esame pasiruošę atsakyti į laiškus per 2 darbo dienas (off-pareiga savaitgalį).Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, tada prašome patikrinti savo šlamšto arba šlamštas pašto dėžutę.

Žymos: aprilia rsv4 bakas, aprilia rsv4 decal, aprilia rsv4 anglies, rsv4, aprilia rsv4 lipdukas, aprilia tank pad, aprilia bakas, aprilia decal, aprilia, rsv4 bakas

spalva juoda
Elemento Tipas Lipdukai & Lipdukai
Elemento Ilgio 0inch
Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės Silicio dioksido Gelis Su Super Stiprus 3M Klijais
Birių Užsakymo Accep
Motociklams Padaryti aprilia
Conditon Antrinėje Rinkoje 100% Brand New
Prekės Svoris 0kg
Specialios Funkcijos Anti Slip
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Plotis 0inch
Prekės Pavadinimas XBMT

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų