Įkrovimo Stovas Holer Už AirPods Max Ausines, Krovimo Doko Stotis Silikono Įkroviklio Stovas Laikiklis Airpods Max Laisvų Rankų Įranga

€4.04

€10.37

-61 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Rondaful Įkrovimo Stovas AirPods Max Ausines, Krovimo Doko Stotis Silikono Įkroviklio Stovas Laikiklis Airpods Max Laisvų Rankų Įranga

Funkcijos: 1. Geras Suderinamumas: Ši Įkrovimo Stovas skirtas AirPods Max Ausinių, ir jis suteikia patogią vertikalaus įkrovimo būdą savo ausines. (Atkreipkite dėmesį, kad paketas apima tik stovėti, be įkrovimo kabelis, ausines)

2. Aukštos kokybės Silikono Medžiagos: Įkrovimo Stovas yra pagamintas iš ekologiškos ir patvarios, silikono, kuris yra lengvas ir lengvai atlikti.

3. Lengva Naudoti: Įkrovimo Stovas, rezervavo skylė įkrovimo kabelis.Pereiti įkrovimo kabelį per skylę ir ją įdiegti tvirtai, ir padėkite jį ant darbastalio.Suderinti įkrovimo anga su įkrovimo lizdas įkrauti ausines (Montavimas odos padengti Smart Atveju neturi įtakos įkrovimo)

4. Sutaupyti Vietos: Šis Įkrovimo Stovas tinka AirPods Max Ausines, ir ji gali būti lengvai ir patogiai įkrauti ir saugomi ant stalo.Jis praktiškas ir stilingas dizainas, ir tai yra erdvės taupymo.

5. Tinkamas Dydis: Produkto dydis: apie 118.5 mm L*85mm W*55mm H/4.67*3.35*2.17 tam, svoris yra apie 190g. 4 spalvų yra: raudona, juoda, vidurnakčio mėlyna ir tamsiai žalia.

Techniniai duomenys:

Vardas: Ausines Įkrovimo Stovas

Suderinama modelis: Suderinama AirPods Max Ausines

Medžiaga: silikonas

Galimos spalvos: raudona, juoda, vidurnakčio mėlyna, tamsiai naktį žalia

Svoris: apie 190g

Dydis: apie 118.5*85*55mm/4.67*3.35*2.17 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Įkrovimo Stovas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Žymos: ausinių stovas su usb, pro laisvų rankų įranga, rankų stovėti usb, headphon turėtojas, airpod, airpod stendas, airpods atveju pakeitimo kaina, airpod stabdžių prarado dirželis, stouchi airpods dokas, lenktos ausinės, stovas

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Adapteris
Prekės Pavadinimas Rondaful
Pakuotė No
Modelio Numeris -
Dydis -

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų