Suderinama su Aviečių Pi 4 Atveju, naujas 9 Sluoksnių Atveju, skirtos Aviečių Pi 4 B Modelis

€5.26

€6.04

-12 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Suderinama su Aviečių Pi 4 Atveju, naujas 9 Sluoksnių Atveju, skirtos Aviečių Pi 4 B Modelis

Produkto aprašymas

1.Tai 9 sluoksnių atveju yra skirtos vėliau kaip Raspberry Pi 4 Modelis B plokštės 2. Pagaminta iš akrilo medžiagos, kuri neblokuos Pi "Wifi" ar "Bluetooth" signalas.Išlaikyti savo Raspberry Pi 4 Modelis B plokštė saugiau ir gražiau.Aišku, byla yra lengva žiūrėti valstybės vidaus, o pi valdybos darbo patikrinti, ar visi elektroniniai komponentai normaliai. 3. Jei turite kokių nors klausimų su šiuo atveju,prašome nedvejodami gauti paramą ir paslaugas per Pirkėjo Pranešimą arba Q&A.

Produkto Savybės

1.Lengva Prieiga prie Visų Uostų Cut-out dual micro HDMI, Audio/Video, USB ir Ethernet prievadus, taip pat USB-C maitinimo lizdą ir galimybę naudotis "microSD" kortelę.Specialios konstrukcijos yra lengva įdėti / išimti SD kortelę. 2.Puikią Šilumos Išsklaidymo Veiklos Dviguba aušinimo su 1 ramioje aušinimo ventiliatorius ir 3 aliuminio heatsinks.Turi stiprią šilumos išsklaidymo efektyvumą, o aviečių pi 4 b modelis valdybos darbo, ne daugiau nerimauti dėl perkaitimo. 3.Patogu Įjungti / IŠJUNGTI Savo Pi 4 5V / 3A SROVĖS išvestis USB-C maitinimo Aviečių Pi 4 su on/off įjunkite 59 colių kabelis.Lengvai paspauskite mygtuką įjungti ar išjungti Aviečių Pi 4 Modelis B valdyba.Šiuo atveju yra specialiai sukurta Aviečių Pi 4. NĖRA suderinama su kitų modelių Aviečių Pi.Prašome pašalinti apsauginės plėvelės bylą prieš jums surinkti.Pakuotės nėra Aviečių Pi 4 Modelis B valdyba.Mažų komponentų viduje, prašome atokiau nuo vaikų žemiau 3yrs.

Pakavimo sąrašas

1 x Akrilo Atveju, Aviečių Pi 4 B Modelis 1 x Tylus Aušinimo Ventiliatorius

Žymos: w cpu, arduino pro, arduino, modul stiprintuvo valdyba, arduino uno r3, amatų, esp32 modulis, byla telefono, baterija cr2032, gryno garso stiprintuvas

Prekės Pavadinimas LANDZO
Modelio Numeris aviečių pi 4b atveju
Tipas Įtampos Reguliatorius
sąlyga Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
Medžiaga Akrilo

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų