Universalus Pratęsimo Veržliarakčio Automobilių "PASIDARYK pats" 3/8 Įrankiai Automobilių Transporto priemonė, Auto atsarginės Dalys, Rankiniai įrankiai Rankinis Automobilio Raktas

€2.51

€3.54

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

72679 Rekomenduojame jums informaciją apie Produktą Naudokite su savo 3/8" socket set pridėti 8 colių pasiekti skirti 30 ft-lbs sukimo momento tiesioginio Lite-muitas, naudoti savo garažas ar namo Ultragarso suvirinti plastikinis korpusas, Dabar ateina su mūsų naują 1/4" bit adapteris su magnetu įterpti.

Savybės:

*1. Pagaminti iš geros kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas.

*2. "PASIDARYK pats" versija pratęsimo raktas yra puikus papildymas jūsų namo ar garažo.Šis lengvųjų veržliarakčio pratęsimas bus įsitikinkite, kad jums niekada eiti 1-spustelėkite vienu metu su savo lizdą, nustatykite iš naujo.

*3. Pratęsimo veržliarakčio saugo jūsų rankas ir knuckles atokiau nuo karštų objektų ar erdvių todėl, kad nepatogu riešutų lengva pašalinti.

*4. Mesti tiek į mūsų naują 1/4in tiek adapterį ir tampa 2in ilgas varžtas vairuotojas pašalinti baisus varžtais.

*5. Mūsų "PASIDARYK pats" yra puikus įrankis, aplink namą ir garažą suteikti jums 8v pratęsti savo vietose.

Paketą, įskaitant:

1x Raktas

Specifikacija:

Medžiaga: Anglies Struktūrinio Plieno Ilgis: 38cm

Pastaba:

(1)Pakeitimo:1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

(2) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus,gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(3) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: japonijos mechanikas įrankiai, nustatyti raktas, nustatyti galinis raktas, pagrindiniai reketas, metabo įrankių, automobilio lipdukas, hazet sukimo momento raktas, nagų perdavimas, Automobilių remontas įrankis, paslaugos rankiniai įrankiai

Medžiaga Plastiko ir Matal
Tipas Kartu Veržliaraktis
Savybės Veržliarakčiu
Kilmės KN(Kilmės)
Automobilių Transporto Priemonė
Prekės Pavadinimas DIDIHOU
Modelio Numeris 3/8

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų