Australija Nair Tikslumo Veido Plaukų Šalinimo Grietinėlės 20g Pašalinti nepageidaujamus Plaukus Nuo Viršutinės lūpos, Smakro Skruosto Minkštas Sklandžiai Jautriai Odai

€13.16

€26.33

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Nair Tikslumo Veido Plaukų Valiklis Kremas Jautriai 20g

Nair Jautrus Tikslumo Plaukų Šalinimas Kremas yra specialiai sukurtas naudoti ant jautrios odos ant veido švelniai ir greitai pašalinti plaukus.Kontūrinis Aplikatorių Patarimas taip kreives jūsų veido maksimalų aprėpimą ir plaukų šalinimo.

Nair Veido Plaukų Šalinimas Kremas yra specialiai sukurti naudoti ant jautrios odos ant veido ir yra lengvas būdas pašalinti nepageidaujamus plaukus nuo viršutinės lūpos, smakro ir skruostų.Kontūrinis Aplikatorių Patarimas taip kreives jūsų veido maksimalų aprėpimą ir plaukų šalinimo.

Praturtintas Migdolų Aliejumi, kuris yra turtingas Vitamino A, B ir E, tai padeda išlaikyti drėgmės lygį, odos ir išvengti dirginimo.Puikiai tinka jautriai odai, Nair Jautrus Tikslumo Plaukų Šalinimas Kremas drėkina odą, palikdamas ją minkšta ir glotni.

Tinka: Veido

Pakuotėje Turinys: Nair depiliacinis Kremas 20g

Dydis: 20g

Dermatologas Išbandyti?: Taip

Dermatologiškai Patikrintas?: Taip

Odos Tipas: Jautri

Pagrindinės SAVYBĖS • Dizainas jautriai odai

• Sudėtyje yra drėkinantis Saldžiųjų Migdolų Aliejus

• Tikslumo kontūrinis aplikatoriaus galiukas tiksliai taikyti į veido sritį

• Tinka naudoti ant veido ir subtilus sritis

• Dermatologiškai patikrintas Įspėjimai Laikyti Vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Perskaitykite Saugos Nurodymus.

SVARBI INFORMACIJA atidžiai perskaitykite visus nurodymus ir įspėjimus dėl pridėtame lapelyje prieš naudojimą.

ESMINIAI SAUGOS INFORMACIJA ARDANTI (ÝSDINANTI).DIRGIKLIS.VENGTI KONTAKTO SU AKIMIS.VENGTI PATEKIMO ANT ODOS, IŠSKYRUS PAGAL INSTRUKCIJAS.NETEISINGAS NAUDOJIMAS GALI SUKELTI SUNKIŲ NUDEGIMŲ IR GALI PAŽEISTI ODĄ IR AKIS.APSAUGOTI AKIS NAUDOJIMO METU.NEMAIŠYKITE SU VANDENIU PRIEŠ NAUDOJIMĄ.DIRGINIMAS AR ALERGINĖS REAKCIJOS GALI PASIREIKŠTI KAI KURIE ŽMONĖS, NET IR PO TO PRIEŠ NAUDOJIMĄ BE NEIGIAMO POVEIKIO, TODĖL BANDYMAS PRIEŠ KIEKVIENĄ NAUDOJIMĄ, TAIKANT PRODUKTŲ Į NEDIDELĮ PLOTĄ, KUR PLAUKAI TURI BŪTI PAŠALINTAS.SEKITE NURODYMUS IR PALAUKITE 24 VALANDAS.JEI ODA ATRODO NORMALUS, DAROMA SU PILNA PROGRAMA.NENAUDOKITE ANT SUDIRGUSIOS, SUNBURNED, UŽDEGIMAS AR PAŽEISTOS ODOS.JEI SUDIRGINIMAS, PASITARKITE SU SAVO GYDYTOJU.NENAUDOKITE ANT GALVOS, APLINK AKIS, Į NOSĮ, AUSIS AR DĖL KRŪTIES SPENELIAI, IŠANGĖS AR MAKŠTIES/GENITALIJŲ SRITIS.Ingredientai Vanduo, Mineralinis Aliejus, Kalcio Thioglycolate, Cetearilo Alkoholis, Kalcio Hidroksidas, Ceteareth-20, Natrio Hidroksidas, Saldžiųjų Migdolų Aliejus, Aromatas, Geležies Oksidai.

Yra: Natrio Hidroksidas 1.0%M/M 1 Kryptimis. LOPO MĖGINYS.Prieš kiekvieną naudojimą visada daryti lopo mėginys.Taikyti produktą į nedidelį plotą, kur plaukai turi būti pašalintas.Sekite nurodymus ir palaukite 24 valandas.Jei oda atrodo normalus, daroma su pilna programa.

2. TAIKYTI.Pašalinti visas makiažas.Sudrėkinkite odą šiltu vandeniu.Pašalinti produkto overcap.Skleisti balta tiesiogiai ir tolygiai plaukų su aplikatoriaus galiuko.Skleisti storas, net sluoksniu.NETRINKITE.NEGALIMA NURYTI.

3. PAŠALINTI/IŠSKALAUKITE.Po 3-4 minučių, išbandyti mažame plote.Jei plaukai nėra nuvalykite lengvai drėgna washcloth, palikti keletą minučių.NETURI VIRŠYTI 10 MINUČIŲ.Ypač rupi ar sunkiai pašalinti plaukų, sočiųjų plaukus šiltu vandeniu keletą minučių anksčiau, paglostyti sausas, tada taikyti kremas.Valykite drėgna washcloth, nuvalykite nuo grietinėlės ir plaukų.NETRINKITE ARBA NAUDOTI MUILĄ.Pakeisti produkto overcap ir laikyti vamzdis carton, kai jo nenaudojate.

SAUGOJIMO IR sandėliavimo Laikyti žemesnėje kaip 30°C

LAIKYMO NURODYMAI Laikyti žemesnėje kaip 30°c Temperatūroje.

Saugojimo Temperatūra: Laikyti žemesnėje kaip 30°c Temperatūroje.

Perdirbamų Pakuočių?: Taip

Žymos: loungewear, liemenėlė mygtuką, skutimosi kremas, laiškas spausdinti apatiniai, plaukų remov, depiliacijos kremas, bikini kremas, plaukų kojos, normalus apatiniai, vyrai veet

Feature4 švelniai ir greitai pašalinti plaukų
Feature2 palieka jūsų odą minkšta ir lygi
Specialios Paskirties Kosmetikos No
Avaliable Žmonės Moterims su jautria oda
Kategorijos Plaukų Šalinimas Kremas
Kiekis 20g
NET WT 20g
Modelio Numeris Plaukų Šalinimas Kremas
Lytis Moteris
Feature3 Kremas Plaukų Valiklis
Elemento Tipas Plaukų Šalinimas Kremas
Gamybos Licencijos 20160494
Feature1 Sklandžiai Plaukų Valiklis
Kvapas Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų