Apsaugos Dangtis oculus Quest 2 VR Priedai Vr Valdikliu Rankenos Danga Drop laivyba

€8.46

€10.18

-16 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

OOTDTY

Pilna apsauga - silikono touch " valdiklis su šlapia danga padengti ir apsauginis žiedas dangtelis suteikia pilną apsaugą jūsų Quest 2 valdytojams poveikį, braižymo ir nešvarumų.Į karka dirželis yra pagamintas iš patvaraus PU Odos, kuri apsaugo valdytojus nuo išsviedimo iš žaisdami žaidimus.

Labai reguliuojamumas - Nailonas magic juostelės su metalo sagtis konstrukcija leidžia karka dirželis reguliuojamas, kad tilptų įvairių dydžių rankas.Sukiojamomis leidžia šiek tiek koreguoti kampą pagal skirtingo dydžio rankų ar žaidimas veiksmų, pridedant daugiau lankstumo.

Skylę dizainas - hole dizaino silikoninis apsauginis žiedas dangtelis užtikrina, kad signalas gali įvesti valdytojas paprastai.Reguliuojami elastiniai dirželiai pagaminti iš elastinga medžiaga dėvėti, elastingumą ir anti-slip.Anti-susidūrimo apsaugos silikoniniai žiedai yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono.

Išvaizda Žmogiškas Piršto Lizdas Dizainas - Naujas anti-slydimo dizainas, pridurdamas, priešslydžio sistema modelio linijas ant paviršiaus, Ypatingas sukibimas atsparumas metu didelio intensyvumo VR žaisti ar prakaituotas rankas, jūs galite lengvai turėti savo valdytojas ir neleisti jai nukristi, arba mažėja.kuris yra patogesnis žmonėms su didelių rankose laikyti lengva ir paprasta pasiekti visus mygtukus; taško, dizainas žiedas dangtelis gali veikti kaip rezervą, kai žiedas yra hitas, kuris yra laisvas nuo susidūrimo ir įbrėžimų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Rankena Apsauginis gaubtas oculus Quest 2 VR

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda,balta

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotė:

1 Pora touch " valdiklis rankena apima

1 Pora karka dirželiai

1 pora Mygtuką dangtis

Atkreipkite dėmesį: VR priimančiosios ir valdytojas nėra įtrauktos

Žymos: quest 2 dirželis, kontrolės vr, deepoon e2, oculus quest 2 veidą padengti, oculus quest dirželis, vive, quest ekranas, quest 2, oculus quest odos, oculus quest 1

Suderinamos Prekės Už Oculus Quest 2
Suderinama Modelis Už Oculus Quest 2
Spalva
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas
Tipas Silikoninė Rankena Žiedas Dangtelis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų