Elektrinis Epiliatorius Skustuvas Moterims Keturių Vadovas USB Įkrovimo Moterų Rankos Kojos Epiliatorius Neskausmingas Kūno Plaukų Skustuvas 2021 Dropshipping

€5.28

€12.27

-56 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Nešiojamų Keturių Galvų Įkrovimo Rankos Kojos Epiliatorius Bevieliuose Elektros Kūno Plaukų Skustuvas Plaukų Valiklis Bikini Žoliapjovės Razor Odos Priežiūros Priemonė

Savybės

1. Greitai ir saugiai pašalinti nepageidaujamus perteklius plaukų, veido, rankų, kojų, pažastų, bikinio ir kitose kūno dalių.

2. Galingas variklis ir 4 sklandžiai vadovai teikia švelniai ir neskausmingai, skutimosi ir apdailos patirtis su didelio efektyvumo, nr. plaukų traukiamosios arba jokios žalos jūsų odos ir prakaito liaukos, lengvai, todėl jūsų oda švelni.

3. Nuimamas galvos dėl valymo, patogumui, galite be vargo atskirti mažesnė galva ir viršutinė galva pašalinti nukirpti plaukai įstrigę viduje su talentingas teptuku.

4. Ergonomiška rankena su šoninėmis guma pristato patogiai ir saugiai tvirtinasi.Vienu mygtuko paspaudimu kontrolės ir balta LED lemputė paprasta operacija malonumą net tamsią naktį.

5. Kompaktiškas ir nešiojamų dizainas gali būti lengvai įdėti į savo krepšį ar kuprinę už greitą prieigą, idealiai tinka tiek namuose, tiek kelionių naudoti.

6. Aukštos kokybės ABS medžiagos, ateina su apsauginį dangtelį, siekiant užkirsti kelią nulio, nusidėvėjimo, patvarus, ilgą laiką naudoti.

Specifikacijos Medžiagos: ABS Plastikas Spalva: Balta Maitinimas: USB Įkrovimo Dydis: 60*60*40mm

Paketą Sudarė: 1* Rankos Kojos Epiliatorius 1* Apsauginis Galvutės Dangtelis 1* USB Kabelis 1* Išvalykite Šepečiu 1* Vartotojo Vadovą

Pastaba: 1.Naudokite ant švarios ir sausos odos, su NE kremas ar kosmetikos likučių. 2.Nereikia išskalauti galvą po vandeniu ar pasinerti į pagrindinio įrenginio į vandenį. 3.Parduotuvėje prekės kietas ir sausas vietas ir laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Žymos: plaukų žirklės ht, atsitiktinis moterų, vibrat, diržas malūnėlis, katė grandiklis, calcinhas algodao, malūnėlis piktžolių, dropship, dėžutė gaminama pirštinė, Pėda

Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Prekės Pavadinimas Hailicare
Funkcija Kūno Plaukų Skustuvas
Kūno Plaukų Šalinimo Įtaisas epiliatorius moterims
Parama Dropshipping,didmeninė prekyba
Medžiaga ABS
Dydis Approx 9*6*5.5cm
plaukų šalinimo mašinos Neskausmingas Plaukų Šalinimo Įtaisas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 1242
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Tipas Rankos Kojos Epiliatorius

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų