Vaikai Montessori 1PC Klijuoti Magnetinė Lazdelė+100VNT Skaidrus Apvalus Metalo Žiedas Bingo Chip Skaičiavimo Pažinimo Mokymosi Matematikos Žaislas

€5.99

€10.88

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Vaikai Montessori 1PC Klijuoti Magnetinė Lazdelė+100VNT Skaidrus Apvalus Metalo Žiedas Bingo Chip Skaičiavimo Pažinimo Mokymosi Matematikos Žaislas

Informacija:

Kiekviena lazdelė ateina su 100 metallic bingo lustai, metalo žiedas aplink kiekvieną chip ' s edge leidžia lengvai laikytis magnetinė lazdelė

Pažymėti savo popierinė kortelė su vienu iš šių aukštos kokybės sunku žetonų ir šypsena, kaip jums sukurti į "BINGO"

Valymas nuo bingo kortelės, niekada nebuvo paprasčiau!Paprasčiausiai banga lazdelė per žetonų ir žiūrėti, kaip jie iš karto pridėti!

Vaikai gali sužinoti apie savybes, magnetizmo ir skaičiavimo praktika, suteikti įspūdžių pagrindinio ar darželio klasėse su hands-on mokymosi

Tai puikiai tinka žaidėjams, kurie nori greitai išvalyti savo kortelę po to, kai vienas žaidimas baigiasi ir pasiruošti kitą pradėti

Produkto Aprašymas:

Jūs pavargote prarasti bingo lustai?Ar jums sunku pasirinkti juos po kiekvieno žaidimo?Tada šis magnetinis bingo lazdelė su 100 metallic bingo lustai yra puikus sprendimas!

Naudoti, tiesiog banga lazdelė per žetonų ir žiūrėti, kaip jie iš karto pridėti!Ne daugiau bėdų, ne daugiau vargo ir ne daugiau prarado žymekliai

Specifikacija:

Medžiagos: plastikas, magnetas

Žetonų skersmuo: 1.9 cm/0.75 colių

Magnetinės lazdelės dydis: 20 x 3 x 1.3 cm/7.87 x 1.18 x 0.51 colių

Pakuotė:

1 x Magnetinės Lazdelės Lazdelė

100 x Žetonų

Pastaba:

Smulkių detalių, visada patartina, kad tėvai ar kiti suaugusieji yra prižiūrėti ir mėgautis sąveika su vaikais šis žaislas.

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: bingo lustas, montessori, žaislas medinis, mokymosi dėžės, abacus žiedas, bingo, magnetinio bingo korteles metalo, montessori padėklai, magnetinė lazdelė plokštės, bingo žaidimas

Amžius 2-4 Metai
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Modelio Numeris Magnetinio Stick Lazdele + 100vnt Skaidrus Apvalus Metalo Žiedas Bingo Lustas
Įspėjimas Magnetinio Stick Lazdele Atsitiktine Spalva
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų