Originali Audinės Kailio Apdaila Kraštų Drabužių Priedai "PASIDARYK pats" Medžiagų Megztinis Žemyn Kailio Gaubtas Skrybėlę Bžūp Kailinių Apykaklė Batai

€4.93

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

12648506888050406

Medžiaga: 100% audinės kailiniai

Ilgis: 1 kiemas (Apie 91 cm)

Plotis: Apie 2 cm

Jei pasirinksite didesnis kiekis ,pvz., 2 gabalas,ar 3 gabalus ar 5 gabalus arba 10 dalių, įvairių spalvų.Plz padaryti tvarka pagal SKU,Tada palikti messeger apie spalvos numerį .Mes bus siunčiami jūsų poreikius Be messeger mes išsiųsti kaip savo SKU Pasirinkti plz .

Šiltas patarimus apie nekilnojamojo kailių produkto: 1.Apie kintama kailio: yra kai kurie slankiojo vilna prekių po to, kai juos gaunate, ir jūs galite purtyti juos ar pūtė juos oro pūstuvas išvengti plūduriuojantis kailis nukrito ant jūsų kūno. 2.Apie valymo tikro kailio produkto:

Tikro kailio produktas nėra tinkamas plauti,tu geriau todry-gera, jei jums reikia cleanthe

geriausias būdas, kad imtis jį į profesinės skalbimo parduotuvėje, nuplaukite jį.

3.Apie Chromatines Aberacijas: Visas nuotraukas prekių yra profesionalūs fotografai,ir remiantis kontrastinės medžiagos kruopščiai koreguojamas, kiek įmanoma nuosekliai su fiziniu.Dėl skirtingo šviesos ekranas,spalva yra skirtingas supratimas skirtingi žmonės.Sunku išvengti chromatines aberacijas.Tokia problema nepriklauso kokybės problemas.Sekite mus, prašome 1) Pridėti šią prekę į pageidavimų sąrašą; 2) išsaugoti mūsų parduotuvėje; 3) Ir pasidalinti ja su savo draugais.Pristatymas skelbimą: 1) Express metodų kartais gali prireikti jums padėti su muitinės formalumų klausimu. 2) Pristatymo terminas yra tik apytikriai, kai kuriose šalyse gali užtrukti ilgesnį laiką.

Pastaba:kadangi mes negalime kontroliuoti laivybos laikas,kartais prekes heve bėdą kelyje į savo šalis,prašome nesijaudinkite,tai nomal,prašome palaukti keletą dienų,arba susisiekite su mumis directely,mes patikrinti tai už jus.

Apie atsiliepimą:

1.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus,jūsų fedback mums yra labai svarbus.

2.Jei nesate patenkintas mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis,mes jums užtikrinti gerą serveice jums,mes manau, kad kiekvieną problemą galima

būti išspręsta, jei mes conmmunicate vieni su kitais.Apmokėjimas: •priimame alipay čia. •Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Nėra Gavusi: Beje 1. Bedore Terminą ---- būkite kantrus laukti 2. Viršyti Termino Pabaigos ---- Recelved / Išsiųsti B: Grįžo/Prarado 1. Recelved/Siųsti Gavo:Ne Kokybės Problema : 1. Netinka 1. Nereikia Grįžti ---- Išsiųsti / Grąžinimas / Nuolaida 2. Reikia Grįžti ---- Gavome 2. Negerai Pristatymas 1. Nereikia Grįžti ---- Išsiųsti / Grąžinimas / Nuolaida 2. Reikia Grįžti ---- Mes Gavome B: Kokybės Problema 1. Spalvos Skirtingos 1. Nereikia Grįžti ---- Išsiųsti / Grąžinimas / Nuolaida 2. Reikia Grįžti ---- Gavome 2. Kokybės Delect 1. Nereikia Grįžti ---- Išsiųsti / Grąžinimas / Nuolaida 2. Reikia Grįžti ---- Mes Gavome 3. Žala 1. Nereikia Grįžti ---- Išsiųsti / Grąžinimas / Nuolaida 2. Reikia Grįžti ---- Mes gavome Q: Visos nuotraukos yra realios foto?A: žinoma ,visos jūsų nuotraukos yra 100% realių šaudyti mūsų bendrovė yra fotografas klausimas: Ką daryti, jei aš nesu patenkintas produktu?A:Tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mūsų po pardavimo, departamentas ar palikti pranešimus mumis ,mes stengiamės, kad jums patinka.Pakuotė: Kiekvieno sklypo bus kruopščiai supakuoti,kad apdrausti mūsų klientas gali gauti savo sklypo neapgadinta Pristatymas: A,Iš Kinijos:Mes remti įvairių rūšių laivybos metodą, kaip:EPS.DHL.Kinija Paštu,PostNL,Rusija Paštu...ir t.t.B,Iš užjūrio sandėlyje:Mes turime užjūrio sandėlyje, aptarnauti mūsų klientus, kurie gyvena ten,taip, kad bus greitai ir daug patogiau pristatyti.Pristatymas: Prašome užsiregistruoti pristatymas nuo sklypo/produktas buvo patvirtintas.Atsiliepimų & garantinis sercive: A,Prašome mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų.B,kai yra kai kurie probelm su logistikos ar produkto, prašome būtinai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus,nes mes turime užbaigti po pardavimo sistema visada jūsų paslaugoms, sp, kad mes manome, mes turime galimybę taip spręsti bet probelm jūs turite įvykdyti.

Žymos: fendi marškinėliai moterims, kailio kailiniai, lapės kailio gaubtas, kailio šalikas moterims, kailio kepurę moterims, kailio gaubtas, kailio gaubtas apdaila, dirbtiniais pashmina šalikai, audinės kailiniai, angoros megztinis

Modelio Numeris YNB160
Stilius Mados
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis MOTERIS
Šalikai Ilgis 60cm-80cm
Prekės Pavadinimas YECHNE
Kaklaskarės Tipo šalikas
Elemento Tipas Šalikai
Medžiaga Medvilnės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų