1.52 m x 20m Juoda PET Saulės Pavėsyje, Saulės Apsauga, Langų Plėvelė, Automatinis Šoninių Galinio Lango Automobilio Tonavimas Išoriniai Priedai

€117.20

€141.20

-16 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes esame šaltinis fabrikas, jei produkto dydį neatitinka jūsų reikalavimų, jūs galite susisiekti su mumis dėl dydžio pritaikymas savo reikmėms, galima derėtis dėl kainos!Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės Saugius, Anti-sprogimo, visiškai nepraleidžia Saulės spindulių poveikio.Kūrybos visą dieną privatumo erdvėje Padės sutaupyti energijos sąnaudas ir išlaikyti savo Automobilį, Patalpų ar biurų Aušintuvo.Spalva: Juoda Dydis: 1.52 m x 20m Matomos Šviesos Pralaidumas: 5% Diegimo Instrukcijos: plovimo, Valymo langą prieš pasta, nereikia likutis, bet naftos ir priemaišų.Naudojant gumuotas popierius įdiegti, tada supjaustyti filmą į tinkamą dydį.Po pastos, filmas turėtų būti nuolatinis apie 7 valandas su sąlyga, be išorinės jėgos, siekiant užtikrinti gumuotas popierius, gali visiškai klijuoti prie lango Pastaba : filmas yra lipnios ,ji turi 2 sluoksnių, prašome imtis pirmajame apsaugos sluoksnis, kai stick.Šilumos filmas su plaukų džiovintuvas , ji wil būti lengviau klijuoti.Pakuotė: 1x Automobilių Langų Plėvelės 1. Vežimas

1. Laivybos laikas yra apie 5-7 DARBO DIENŲ FedEx arba UPS ir kt.oro express, mes neturime garantija pristatymas į visus tarptautinių siuntų, nes kiekviena šalis gali turėti skirtingą tvarkaraštį užsakymą kliringo, kuri gali trukti ilgiau / trumpiau laiko patikrinti jūsų produktus.

2. Prekes kainos ir siuntimo išlaidų negalima įtraukti atokioje vietovėje mokestis ir importo mokesčių ar bet kokių kitų mokesčių.Mes pasiliekame teisę.

3. Nuotolinio srityje mokestį, jei jūsų pristatymo adresas yra FedEx arba UPS ir kt.nuotolinio valdymo srityje.Ir pirkėjas yra atsakingas už mokesčio (jei reikia).

4. Paprastai mes rašome mažesnė vertė, siekiant padėti jums išvengti ar sumažinti mokesčių.Jei jums reikia visiškai vertę, važtaraštį ar sąskaita faktūra, prašome leiskite mums žinoti, kai jūsų užsakymą.

5. Mes atsiųsime jums sekimo numerį, kai mes išsiųsti sklypas jums.

2.Mokėjimo

1. Mes priimame įvairius mokėjimo būdus.Beveik kiekvieno stiliaus kreditinės kortelės, PayPal, banko pavedimu ir kt.

2. Prašome sumokėti per tris dienas nuo užsakymą.

3. Jūsų mokėjimas bus išleistas tik po to, kai jūs patvirtinate, pristatymas.

3. Muitinės Paslaugos

1. Jei turite kokių nors problemų su prekėmis, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės spręsti problemą, ir duoti jums tinkamą sprendimą.

2. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

3. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome mus palieka teigiamų atsiliepimų.

4. Nesivaržykite siųsti savo klausimus, pasiteirauti apie produkto mums.Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną.

5. Mes tikimės, kad išgirsti iš jūsų laiškų.Katalogas bus išsiųsta jums, jei jums reikia.

Žymos: automobilių langų plėvelės, juoda pilvo filmas, stabdžių šilumos filmas, automobilių ornamentu, automobilių filmas šilumos, balkonas aklas, bandana apsauga nuo saulės, juoda langą, išorinės sienos sconce, pdlc smart atspalvis filmas automobilio langą

Medžiaga pet
Infraraudonųjų Spindulių Atmetimo 49%
Dydis 1.52m x 20m (5ft x 66ft)
Matomos Šviesos Pralaidumas 5%
Funkcija Dekoratyvinis
Struktūra 2ply
spalva juoda
Storis 2mil
Paviršiaus Apdorojimas Klijai Tonuoti Saulės Atspalviu
Modelio Numeris Lange Atspalvis
Tipas Stiklo Filmai
Prekės Pavadinimas SUNICE
Ultravioletinių Atmetimo 99%

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų