1/3PCS Kalėdų Lėlės Pakabukas Šiaurės Stiliaus Naujųjų Metų Ornamentu Elnių, Sniego Santa Claus Nuolatinis Lėlės Apdailos

€6.72

€9.59

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas :

Pagaminta iš aukštos kokybės audinio, super minkštas ir patogus touch jausmas.Mielas formos dizainas daro ją patrauklesnę vaikams ir pridedant juokinga šventinę atmosferą.Tai geras pasirinkimas jūsų vaikams arba draugams, kaip Kalėdų dovana.Unikali dekoracija stalo, stalas, spinta, sofa-lova, židinys, automobilių, miegamasis, virtuvė, gyvenamasis kambarys, kavinė, desertas, house ir dar daugiau.

Savybės :

- Medžiaga: Audinys.

- Dydis: 57x13.5x2.5cm/22.4x5.3x1inch.

- Medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės minkšto audinio, aplinkos apsaugos ir sveikas.

- Pakabinkite šių gražių Kalėdų lėlės padidinti šiltą atmosferą Kalėdų ir sukurti gražių atostogų prisiminimai, šeimos ir draugų.

- Platus: jie kabo lėlės yra puiki dekoracija Kalėdų, naujųjų metų namuose, laivybos prekybos centro, viešbučių, klubų ir barų.

- Ji labai tinka Kalėdų Suknelė Šalis ir Kalėdų vakarėlį tema apdaila.Tuo pačiu metu, jie yra dovanos ir staigmenos vaikams.

- Tradicija Kalėdų papuošalai - mes mylime Kalėdų ir kaip papuošti šią ypatingą dieną.Šį atostogų sezoną, tai Kalėdų kabinti ornamentu, bus puikus pasirinkimas jūsų židinys, Kalėdų eglutės ir kieme!Leidžia turėti laimingą Kalėdos mūsų šeimai.

Pakavimo sąrašas

1 x Kalėdų lėlės

Žymos: minnie lėlės apdailos, senis besmegenis, elnių, elnių balta, sanwa senelio lėlės, kalėdų dekoro elnių, kalėdų senelis, senis besmegenis, didelis elnių apdaila, dekoro šiaurės, christma elnias

Rinkinys Tipas Taip
Funkcija 5 kalėdų ornamentu
Pakavimas Dovanų Dėžutė
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris kalėdų ornamentu
2 funkcija Kalėdinė dekoracija
3 funkcija Kalėdų Pakabukas
4 funkcija Kalėdų lėlės
Funkcija 1 Beveidis lėlės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų