XKC-Y25-NPN Ne-Susisiekite su Skysčio Lygio Jutiklis Stick Tipo Vandens Detektorius Switch DC Skysčio Lygio Jutiklis Matavimo Prietaisai

€4.94

€6.33

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Skysčio Lygio Jutiklis, Detektorius 5~24V 5mA Ne-susisiekite su Skysčio Lygio Jutiklis, Pažangi Vandens Lygio Daviklis, Indukcijos Lygio Jungiklis

Aprašymas:

Protingas ne-susisiekite su skysčio lygio jutiklis priima išplėstinė signalų apdorojimo technologija, ir aukštos greičio signalo apdorojimo lustą, ir ji negali turėti įtakos konteinerio sienelių storis, kai aptinka skysčio lygis sandariai uždarytame inde.Skysčio lygio jutiklis sumontuotas pagal konteinerių (aukštas ir žemas).Nereikia pagimdė ne metalinis bakas, lengva įdiegti.Jis gali aptikti, skysčio lygio įvairių toksinių medžiagų, rūgščių, šarmų ir visų rūšių skysčio aukšto slėgio sandariai uždarytame inde.Ji gali būti plačiai naudojami ir neturi specialaus reikalavimo, skystos terpės ir medžiagos, iš konteinerio.

Savybės:

Ne-susisiekite su skysčio lygio jutiklis yra taikomas ne metalo konteinerių be tiesioginio kontakto su skysčiu, neturi įtakos apimties ar kitų priemaišų.

Pažangi skysčio lygio santykinis taršos padarinių ir lygį, atminties funkcija, skysčio lygio rodymo režimą, gali pasiekti multi-point serijos ryšys.

Elektroninio grandyno struktūrą, o ne mašinos užtikrina stabilų našumą, patvarumą ir ilgą tarnavimo laiką.

Didelį stabilumą, didelio jautrumo, stiprus anit-trukdžių gebėjimas įsitikinkite, kad jis neturės įtakos tai, elektromagnetas, specialios, skirtos kovoti su dažnio trukdžių ir bendras režimas trukdžių.

Suderinamas su daugeliu 5 ~ 24V maitinimo adapteris.

Stiprus suderinamumo per įvairių metalinių medžiagų talpyklos, pavyzdžiui, plastiko, stiklo, keramikos ir pan., 13mm ar daugiau indukcijos atstumas.

Tyrimai yra tikslūs ir stabilūs ir verdančio vandens lygį, gali būti aptikta.Skystis, milteliai, dalelės gali būti aptiktos.

Reguliuojamas jautrumas.

Techniniai duomenys:

Modelis: XKC-Y25-PNP

Išėjimas: PNP

Įėjimo Įtampa (InVCC): DC 5~24V

Srovė: 5mA

Išėjimo Įtampa (aukštas lygis): InVCC

Išėjimo Įtampa (žemas lygis): 0V

Išėjimo Srovė: 1~100mA

Reakcijos Laikas: 500mS

Darbinė Temperatūra: 0~105°

Indukcijos Storis (jautrumas): 0~13 mm

Komunikacija: RS-485

Drėgmė: 5%~100%

Medžiaga: ABS

Patekimo Apsaugos: IP67

Paketas apima:

1pc XKC-Y25-NPN Skysčio Lygio jutiklis

Žymos: bekontaktis jutiklis, capacitive lygis, belaidžio didelės galios, vandens lygis, Nonstick, xkc y25, skysčio lygio nustatymo, skysčio jutiklis, plakatas rwby, hilitand vandens lygio jutiklis

Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai
Modelio Numeris Skysčio Lygio Jutiklis
Galia NPN
Įėjimo įtampa (InVCC) DC 5~24V
Įrenginio Tipas Nustatyti
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis XKC-Y25-PNP
Dabartinis 5mA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų