Europos Originalią Nišą Dizaino neteisėtai Įgaubtas-Iškilūs Tekstūros 925 Sterlingas Sidabro Žiedas Atidarymo Reguliuojamas Žiedo Maisto Žiedas

€9.11

€13.01

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Patarimai:

Nes Tai Yra Jų Pačių Gamykloje Gamybos ir Didmeninės prekybos, Darbo jėgos jian huo Paskirstymo, Mažai Pelno, tai Yra Rekomenduojama, Kad Klientų Siuntos Kad prieš nedidelį Kiekį Sumaišyti Partijos Pažvelgti Produkto Stilių, Tinka į Pirkimas Urmu. (Trinties Mergina, Problemų nepriklauso Kokybės Problema, Rankų Darbo Papuošalai, Kiek Gyvenime Bus Rankų Darbo Pėdsakai, perfekcionistas Atidžiai Tvarka).

Visi Estetiniai ir Kokybės, Kad būtų Išvengta Nereikalingų Ginčų, jums Reikia nedidelį Kiekį Pirkti Tilptų po Urmu Užsakymus.

[1] Parduotuvėje Palaiko 7 Dienas Jokios Priežasties Grįžti , 15 Dienų Kokybės Problemų Grąžinti .Pavėluotas Negalėjo Grąžinti.

[2] Akmenų, Kristalų, Gėlavandenių Perlų Ten Bus Normali Micro-Defektų

[3] kaip Lūžis, Pažymėti Praranda Karoliukai Išnyks, Pateikite Paveikslėlio, Taikymo, Tvarkymo Grąžinamosios išmokos.

[4] Kasdien Siuntas, Didelius, negali Padaryti dėl Kiekvieno Produkto Patikrinimus Vietoje, tėvų, Kurie Gavo Prekes Pirmiausia Patikrinkite, Yra Problemų, Laiku Grįžti.

[5] Nuotraukų Realus, Dėl Šviesos ir Stebėti, ten Gali Būti Nekilnojamojo Kulka Nuotraukas Micro-Spalvų Skirtumas.

Prekės Šioje Parduotuvėje Yra 925 Gryno Sidabro Gaminiai Gali Būti derinami Sertifikatą.

Pristatymo Laikas: Konkrečius Pristatymo Laikas Susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba.

Ant Lentynos Produkto Ar off-the-Shelf Arba Gamybos, Tėvai, Kurie Imasi Vieno Mes Pateikti Užsakymo Numeris, Klientų Aptarnavimo, patikrinkite, ar Dieną Nėra off-the-Shelf, Arba Kai Prekių pristatymą.Dėkojame už Jūsų Bendradarbiavimą.Numatytasis Plaukų Zhongtong Express".SF Turi Užpildyti Paštininkas.

Klientų Aptarnavimas Internete Laikas: 9:00-12:00/13:30-17:3

Žymos: japonijos žiedas, 925 sidabro žiedas, bento, lankas plaukų ju, kinų maistas, 925 sidabras, butelis maisto, diadem vyrai, kryžius sidabro žiedas, gėlių vinjetė vestuvių

Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Formos\modelis GEOMETRINIO
CertificateType Trečiosios Šalies Įvertinimą
Prekės Pavadinimas CHOZON
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Proga Dalyvavimas
Metalinis Antspaudas 925,Sterling

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų