Šildomas Pirštines, 7.4 V 3200 MAh Įkrovimo Elektra Šildomas Vertus Šilčiau Šilumos Šiltas Motociklu Žiemą Dviračių Sportas Slidinėjimo Pirštinės

€25.18

€28.94

-12 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. Geras Medžiaga: Vandeniui atsparaus audinio paviršiuje, įprastą gyvenimą, vandens purslų, ir jūs galite nušluostykite sausai laiku, kai lyja ir sninga per trumpą laiką; minkštas ir patogus medvilnės su aksomo pamušalu, geras šilumos, sklandžiai vertus, jaučiu, be atšiaurių, sklandžiai iki galo.

2. Aukštos klasės: atgal penkių pirštų vertus įkaista, mąstantis šildymo išdėstymas, atgal penkių pirštų vertus įkaista, šildymo greitis yra greitas, su sriegiu instaliacijos dizainas, minkštas ir švelnus, anti-traukti.

3. 3 lygių Temperatūros Reguliavimas: pirštinės yra du 7.4 V/2600MAH ar 3200MAH ličio baterijas, trijų lygį, temperatūra reguliuojama, 10 sekundžių greito šildymo, temperatūros diapazonas 45℃~55℃, iki 55°C, pirštinės šildymo laikas, atsižvelgiant į šildymo įrangą Ir aplinkos temperatūra gali siekti 3-6 valandas (kuo didesnė įtampa, tuo didesnė galia, tuo didesnė temperatūra, 7.4 V šildymo efektas yra geriau, nei įprasta, 3,7 V šildymo efektas)

4. Smart Touch Screen Dizainas: composite audinys medžiaga, iš rodomojo piršto ir nykščio dalis perduoda žmogaus kūno indukcinė mobiliojo telefono ekrane per pirštines, suprasdamas, paprasta operacija, net ir dėvint pirštines į šaltą žiemą.

5. Platus naudojimas: Jis tinka daugeliui scenų, tokių kaip jodinėjimas, žvejyba, golfas, medžioklė, motociklą, plaukiojimas, jodinėjimas, slidinėjimas ir kt.Laikykite savo rankas šiltu šaltą žiemą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nailonas ir medvilnės

Akumuliatoriaus medžiaga: ličio baterija (mažo dydžio,, saugos, sprogimų)

Funkcijos: padidinti šildymo srityje, aukštos temperatūros, šildymo, trijų lygių temperatūros reguliavimas, giliai vandeniui (built-in) neperšlampamas maišelis), 3D jutiklinis ekranas, naktinis atspindys.

Įtampa: 7.4 V

Baterijos talpa: 2600mAh/3200mAh

Šildymo laikas: 3200mAh: apie 3-6 valandas, high-end 3-4 valandas, vidutinės-žemos klasės 5-6 val.

2600mAh: maždaug 2-4 valandas, high-end 2-3 valandas, vidutinės-žemos klasės 3-4 valandas

Laikyti šiltai temperatūra: high-end yra apie 55 ℃, mid-range yra apie 50 ℃, low-end yra apie 45 ℃ (kuo didesnė temperatūra, tuo trumpesnis naudojimo laikas)

Šildymo plotas: penkis pirštus, nugaros, rankų ir riešo (dvigubo sluoksnio nykščio)

Dydis: (ilgis pirštinės yra apie 30CM/11.8 colių, ilgis palm yra 13CM/5.1 colių, ilgis didžiuoju pirštu yra 10CM/3.94 colių)

Svoris: apie 0.55 kg/pora (įskaitant bateriją)

Pažangi trijų pavarų termoreguliacija:

1. Įjunkite: ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes įjunkite, jungiklio indikatorius bus raudona, nurodant šildymo valstybė, o temperatūra pakils akivaizdžiai per 1-2 minutes.

2. Temperatūros reguliavimas: kiekvieną kartą, kai paspausite jį, galite pakoreguoti vieną pavara: paspauskite pirmąjį high-end, antrą vidutinio nuotolio, o trečioji low-end.Kai baterijos energija ruošiasi paleisti, temperatūra nukris, iš pradžių, kol lemputė užges ir jis bus automatiškai uždaryti.

3. Išjungti: ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, išjunkite maitinimą.

Instrukcijos:

Įkrovimas: kai raudona lemputė, jis kraunamas, kai žalia šviesa įjungta, krovimas baigtas, ir baterija yra apie 4-6 valandas.

Įjunkite: prijunkite akumuliatoriaus, akumuliatoriaus dėti į kišenę, paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 3 sekundes, po 1 minutę, pajusite temperatūros kilimas.

Atsargumo priemonės akumuliatoriaus naudojimas: laikyti vėsioje vietoje; jei naudojami ilgą laiką, patartina įkrauti vieną kartą per mėnesį.

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Elektrinių Šildymo Pirštinės (su Baterija)

1*Ypatingas Įkroviklis

1*Anglų Vadovas

Žymos: exo šildomos pirštinės, įkrovimo šildomos pirštinės, gant motociklas, dviračių pirštinės, žieminiai kailiniai, vyrų slidinėjimo, šildomos universalios pirštinės, dj pirštinės, Baterija 3200, pirštinės šilumos, šildomos pirštinės įkraunama

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų