Galingas ABS Raumenų Stimuliacija Kremas Anti Celiulito, Raumenų Stiprus Liekninamasis Kremas Šeši Pack Toneriai Kremas Deginti Riebalus Svorio Prarasti Gelis

€6.33

€9.05

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Galingas ABS Raumenų Stimuliacija Kremas Anti Celiulito, Raumenų Stiprus Liekninamasis Kremas Šeši Pack Toneriai Kremas Deginti Riebalus Svorio Prarasti Gelis

Ypatybė:

1.Pagaminti iš labiausiai unikalus formulę, kuri padeda deginti riebalus ir pagreitina medžiagų apykaitos ir lieknėjimo procese.Jis efektyviai sumažina išvaizdą slackened oda dėl svorio ir senėjimo.

2.Pagerinti jūsų rezultatus, kaip jei buvo dirbama su asmeniniu treneriu!Tiesiog sudeginti papildomų kalorijų padidinti savo kraujo apytaką ir kūno temperatūrą, naudojant fat burner gel vyrams ir moterims.

3.Didelį poveikį apie lieknėjimą juosmens, kojų, rankų ir stangrina pilvo.Tiesiog pasirinkite ir taikyti savo tikslą erdvės ir formos, tai su kremu.Masažo gelis padeda sugriežtinti ir tepti raumenis, skatina medžiagų apykaitą, stiprina raumenis.

4.Gali būti naudojamas kaip kūno masažas grietinėlės, mažina uždegimą ir palengvinti skausmai, todėl tai veiksminga masažo kremas giliai atpalaiduoja raumenis, bendrą odos tonizavimas, stangrina lieknėjimą.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Liekninamasis Kremas

Medžiagos: Augalų Ekstraktai

Grynasis Svoris :60ml

Tinkamumo Laikas : 3 Metus

Naudojimas:

1. Nuplaukite kūno drungnu vandeniu, tada, naudodami karšto rankšluostį ant dalies, jei norite naudoti šį kremą, ir likti 1 iki 3 minučių.

2. Šiltu delnu, tada taikyti tinkamą kiekį kremo ir tolygiai taikyti jį ant odos

3. Masažas kūnui kremą, kol kūnas tampa šiltas ir visiškai absorbuojamas.

4. Naudoti tris kartus per dieną, rekomenduojama toliau vartoti daugiau kaip 4 savaites.

Paketų sąrašo:

1* Liekninamasis Kūno Kremas/2*Liekninamasis Kūno Kremas

Žymos: hailicare laikysena, esc lieknėjimą, manekeno liemens, massag, gelis nagų, Slim, arganatural celiulito kremas, deginti riebalus, krepšys klizma, koogeek smart

Tipas Liekninamasis Kremas
Modelio Numeris 10977
NET WT 60ml
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Hailicare
Elemento Tipas Svorio Kremai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų