Moterų korsetas, atsparus smūgiams shaper viršuje Lingeries išplėsti reguliuojamas modeliavimo dirželis moterų Sporto Liemenėlė viela nemokamai push up liemenėlės

€7.00

€8.23

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Nuoroda Dydžių Lentelė:

Modelis Rodo:

Išsamiai Parodyti:

Pristatymas:

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: nemokamas pristatymas daugumoje šalių( kelios šalys gali tekti mokėti siuntimo išlaidas)

Pristatymo laikas: apie 20-60 dienų , jei ne gauna 50 dienų, prašome susisiekti su mumis.

Į ePacket/ www.dazasvydziomusiai.lt standartinis pristatymas bus daug greičiau, dauguma šalių turi sumokėti papildomą siuntimo išlaidų, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis per 60 dienų

Dėl informacijos prašome kreiptis į pristatymo ir mokėjimo puslapį .Numatomas pristatymo laikas yra tik informacinio pobūdžio, ji gali vėluoti kartais, prašome suprasti.

Grįžti ir Grąžinti:

Jei negauti produkto 60 dienų, arba gavo klaidingus arba skaldytų produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą,ir mes išsiųsti ar grąžinti į jums pagal situaciją.

Jei norite grįžti produkto, galite atidaryti ginčų ir pasirinkti "daiktų grąžinimo ir grąžinti pinigus", bet siuntimo išlaidas apmoka pirkėjai, prašome suprasti.

Pastaba: prašome susisiekti su mumis per apsauga laiką, nes mes grąžinsime per ginčų, jei negalite atidaryti ginčą, tai sunku mums būtų grąžinti jums, ačiū už jūsų supratimą.

Atsiliepimai:

Mes nuoširdžiai tikimės, kad mūsų klientai galėtų, pavyzdžiui, mūsų produktų, mūsų parduotuvėje, mūsų paslaugas, todėl mes stengiamės padėti jums išspręsti problemų, jums turėti laimingą apsipirkti.

Tačiau, dėl įvairių priežasčių, mes negali būti tobula, todėl, jei jums nėra įvykdytos, jūs galite susisiekti su mumis ir pasakykite mums savo pasiūlymus ir patarimus.būsime dėkingi ir stengiamės padaryti geriau.

Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą,

Žymos: korsetas viršų balta, mėlyna spageti dirželis viršų, korsetas top moterims, bustier viršų, korsetas viršuje y2k, juodas korsetas viršų, korsetas marškinėliai, rožinė satino viršų, korsetas nėriniai, korsetas sexi

Apdaila NĖRA
Uždaryti priekiniai Septynių kablys ir akių uždarymo
Prašymas sportas/ joga/ dėvėti kasdien
Pastaba ne įeina kelnaitės
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Prekės Pavadinimas TFSCLOIN
Modelio Tipas Kietas
Juostos Tipas Nekonvertuojamos Dirželiai
Funkcija kvėpuojantis/ atsparus smūgiams/ shaper
Seksualinio Pobūdžio No
Dirželis išplėsti vilkimo kablys ir akių dirželiai
spalva juoda/ oda
Uždaryti Tipas Priekyje Uždarymas
Taurės Formos Pilnas Taurė
Medžiaga Nailonas
Nepadori Nuotrauka No
Stilius kasdien
Liemenėlė Stilius Vienas Gabalas
Modelio Numeris J13332
Dydis S M L
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Liemenėlės
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų