Dušo Galva, LED Šviesos Vonios Maišytuvas Termometras Aukšto Slėgio Rankinės Dušo Skaitmeninis Displėjus, Vandens Taupymo Kritulių Filtro rinkinys

€18.10

€30.17

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

LED Šviesos Dušo Galvutė Vandens taupymo Nešiojamą Aukšto Slėgio Kritulių Vonios kambarys Lietaus Skaitmeninis Dušo Termometras LED Ekranas Maišytuvas informacija apie produktą Produkto Pavadinimas: LED trijų spalvų temperatūros ekranas dušo Stilius: skaidri, electroplated Medžiaga: ABS danga Pareigos: trijų spalvų ekranas Neto svoris: 291 g Bruto svoris: 382 gramų Gaminio dydis: φ125*275mm Pakuotės dydis 30.5*14.2*6cm Dušo galvutė savybės: vandenį taupanti dušo galvutė Dušo kabinos forma: apvali Spalva: juoda Funkcijos: lietus, temperatūros valdymas, LED šviesos, purškimo Jungties dydis: G1 / 2 vidinis generatorius laikas: apie 800h Įtampa: 5V Funkcijos: 1. Naudojame aukštos kokybės medžiagos, antikorozinės, anti-aging, ilgas tarnavimo laikas, kompaktiškas ir lengvas 2. Yra 3 purškimo režimai, jūs galite reguliuoti spausdami apvalų mygtuką. 3. Skaitmeninis ekranas rodo vandens temperatūrą ir LED spalvų šviesos keisis pagal vandens temperatūra. 4. Kompaktiškas ir lengvas, ergonomiška rankena, patogi rankena. 5. Lengva prisijungti, efektyviaipadėti taupyti vandenį Pastaba: svoris ir dydis produktas yra visas išmatuotas rankiniu būdu, su šiek tiek klaidų, prašome, atleisk man!pakavimo sąrašas: Dušas *1

Dropshipping

Paramos dropshipping , excel, csv forma, ebs.

Specialių nuolaidų / Nurodyta, laivybos kelią.Nebus rašyti, bet pardavėjas, informacija,telefonu.I f būtina, prašome parašyti mums savo telefono numerį, patinka FB,VK,INS,WA,mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.

Mokėjimo

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pristatymas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

Grąžinti

. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome susisiekti su mumis grąžinti /pakeisti vadovas, prieš ginčų .

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: transliavimo led šviesos, galvutės dušo, 22mm termometras, maišytuvas kriauklei, baby monitor stand, plaukti termometras, rinkinys pov, batų dušo, lubų montuojamas dušo galvutes, vyrai, dušo

Diegimo Tipas Ranka Laikykite
Funkcijos 1 dušo galva dušo viršuje dušas, lietaus dušo galva ranka
Dušo kabinos forma ROUND
Jungties Dydis G1 / 2
Stilius Vienas Vadovas
Dušo Galvutė Funkcija LED Dušo Galvutes
Bruožai 6 dušo temperatūros ekranas
Funkcijos 2 rankinio dušo dušo galvutė vonios, dušo vandens taupymo
Savybės 4 Aukšto Slėgio Vonios, Lietaus Dušo
Modelio Numeris LED temperatūros displėjus dušo
Funkcijos 7 skaitmeninis dušo temperatūros kontrolė
Funkcijos 5 Soffione doccia LED colorati vienam temperatura
Paviršiaus Apdaila NĖRA
Funkcijos 3 Dušo Galvutė Vandens Taupymo Lietaus Rankinės Dušo
Dušo galvutė funkcijų vandenį taupanti dušo galvutė
Medžiaga ABS danga
Įtampa 5V
Tipas Ilgalaikio Pasukti Tipas
Įmontuotas generatorius gyvenimo apie 800H
Funkcija lietaus, temperatūros valdymas, LED šviesos, spray
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų