Woodcarving Diską, 4/4.5 colių Kampinis Šlifuoklis Ratų Diskų Diskinės grandininių Pjūklų Pjaunamosios Grandinės ir Šiurkščiavilnių Diską,22 Dantų,5/8inch Pavėsinė

€12.16

€14.47

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Medžio drožyba diskas užima raumenų darbas, pjovimo, drožyba, pašalinti ir skulptūrų iš medžio, plastikų, ledo ir kietos gumos su jų greičio ir manevringumo.

Grandininio pjūklo ašmenys yra laikomas vietoje, tarp dviejų plieno lakštų, kuris suteikia saugų sukibimą drožyba.Nepriklausomai nuo to, grūdų ar mazgų ašmenys pjauna medžiagą lengvai vartotojui.

Šio Kampo Šlifavimo Diskas yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno ,Grandinės gali būti arba būti aštrus, taikant grandininių pjūklų failą arba pakeisti taip, kaip reikia.

Tinka 4 colių(100mm) arba 4-1/2 colių(115mm) Kampas Malūnėlis; Pavėsinė(Centras Skylė):5/8 colio(16mm); Didžiausias greitis (APS / min): 14000

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Plienas + lydinio

Pakuotės Turinys:

1 x Šlifavimo Diskas Grandinės

1 x Rupi Diskas

1 x Grandinės Pakeitimas

Perspėjimas: Tai nėra rekomenduojama naudoti jungiklį užrakto funkcija, bet malūnėlis.Tai gali sukelti rimtus sužalojimus ar net mirtį.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: pjūklą medis, grūdų smulkinimo peilis, ašmenys obliumi, diskas malūnėlis, kampinis šlifuoklis lazdele, blay peilis, grandinės diskas malūnėlis, pjoviklis makita, raundas pagaląsti akmens, diskas šlifavimo medienos

spalva SIDABRINĖ
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 100mm in diameter
Medžiaga Plienas + Lydinio

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų