Movconly Piršto Mova Vibratorius Moterų Masturbator G-Spot Massager Klitorį Stimuliuoja Sekso Žaislai

€2.29

€3.82

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Produkto pavadinimas :Piršto Įvorės Vibratorius

Medžiaga: Silikonas

4 Spalvos: Pilka, Rožinė, Violetinė, Skaidri

Ilgis: 11cm/4.33 colių

Skersmuo: 4cm/1.57 colių

Galia: 3 x Mygtuką Baterija (yra komplekte)

Naudojimo nurodymai: Prašome naudoti tepimo skysčio tuo pačiu metu.Plauti produktas kruopščiai prieš ir po naudojimo.Mes rekomenduojame naudoti toycleaner, tokius kaip saugus suds.Tačiau šiltu muiluotu vandeniu, gali būti naudojamos, taip pat.Kad būtų išvengta žalos ar pablogėjimą, iš anksto esamų sąlygų, šis prietaisas neturėtų būti naudojamas, patinę ar uždegimas sritis ar odos lacerations/nereikia naudoti bet atvira žaizda, odos lacerations ar patinę ar uždegimas srityse.

Pakavimo sąrašas:

Piršto Mova Vibratorius *1

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: gėjų pora, vibratorius, sekso žaislai, g spot vibratorius usb sekso žaislas, nuotolinio valdymo pultas g vietoje, vibratorius, sekso žaislai, moteris, penis vibratorius, sekso žaislai, moteris, nuotolinio valdymo pultas g vietoje, vibratorius, sekso žaislas moterims, moterų masažo vibracija suaugusiųjų sekso žaislai, elektrinis vibratorius, sekso žaisliukai vyrams penis, impulso vibratorius sekso žaislas, vibratoriai sekso. žaislai, vyrai šoko vibracijos sekso žaislas

Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 11cm
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris PBE_09F7
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Elemento Tipas Vibratoriai
Prekės Pavadinimas Movconly
Tipas G-Spot
Nepadori Nuotrauka No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų