KHLITEC USB Crystal Šviesos Natūralios Himalajų Druskos Lempos, Led Lempos, Oro Valytuvas Nuotaikos Kūrėjas Patalpose Šilta Šviesa Stalo Lempa Lavos Lempa

€15.31

€27.83

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

KHLITEC USB Crystal Šviesos Natūralios Himalajų Druskos Lempos, Led Lempos, Oro Valytuvas Nuotaikos Kūrėjas Patalpose Šilta Šviesa Stalo Lempa Lavos Lempa

Funkcija druskos lempos :) Kai crystal druskos lempa yra šildomi, neigiami jonai yra išleistas, sugeria drėgmę, ir neutralizuotos, kad nereikalinga teigiamus jonus ore.Šildomas druskos lempos gali būti traktuojamas kaip natūralus jonų generatorius.Crystal druskos lempos gali valyti orą ir pašalinti dūmus ir nemalonus kvapas iš oro; Sugeria ir pašalina dulkių erkutės, žiedadulkės, mikro-sporas ir bakterijas iš oro.Galite reguliuoti alergijos, astmos ir kitų dažniausiai vaikų ligų, o reguliuojant imuninę sistemą.Ji gali natūraliai sureguliuoti ir nuslopinti aukšto dažnio elektromagnetines bangas generuoja elektros prietaisų.Atsižvelgiant į natūralių kristalų druskos lempa yra minkštas ir malonus, kuri yra nesuderinta bet dirbtinis apšvietimas.Ji gali veiksmingai sumažinti nuovargio akių ir padaryti akis patogiau.Jos švelni šviesa gali padėti jums atsipalaiduoti, stabilizuoti savo emocijas, turi galią valymo ir blaivumo, ir taip pat yra labai veiksmingas gydant ir auginti sielas.Labai gerai, biuro ir namų.Himalajų kristalų druska lempos yra kilę iš natūralių mineralų, todėl kiekvienas yra unikalus.Tai yra dovana iš Žemės.Kai tyli naktis ateina, palaukite 300 milijonų metų Himalajų kristalų druska lempos jaustis ramiai vietos ir įkvėpti gryno oro.Patirtis estetizmo, atsipalaiduoti jūsų stora nervai, ir grįžti į nepretenzingas pobūdžio.

Savybės:

Naudojant natūralių kristalų druska rūdos.Po druskos lempos dega, didelį kiekį neigiamų jonų gali būti greitai paleistas per šildymo, kuris galėtų veiksmingai pagerinti oro kokybę ir išgryninti orą.Druskos kristalų unikalus gamtos oranžinė rožinė šviesa gali padėti sumažinti stresą ir sumažinti nuovargį.Specifikacijos: Maitinimas: USB įvesties Medžiaga: ABS+PC+ Elektroniniai Komponentai Vardinė įtampa: DC5V Dydis: 94 X 94 X 141 mm/3.7 X 3.7 X 5.55 Darbo srovė: 100-600mA Maitinimo laido ilgis: 1.2 m Nominali galia: 3W Funkcija: Nakties šviesos, natūralios šviesos, Lempos neigiamų Jonų Kiekviena lempa su 5 spalva keičiasi,jūs galite leisti jį pakeisti spalvą constanly,arba padaryti tai sustabdyti, ne viena spalva.Naudojimo instrukcijos: 1. Palieskite mygtuką norėdami įjungti šilta šviesa, ilgai spauskite klavišą reguliuoti šviesos ryškumą. 2. Dukart palieskite mygtuką, spalvos gradientas. 3. Tris kartus jutiklinį jungiklį, įtvirtintu šviesos spalva. 4. Keturis kartus palieskite įjungti, išjungti.Pakuotė: 1, druskos lempa 1 USB kabelis 1 specifikaciją

*Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

*Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

* Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū!

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia www.dazasvydziomusiai.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

* Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

* Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

* Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

* Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Žymos: himaliyan druskos lempos, lempos druska, huyndai lemputė, šildomi lempos, elektros druskos lempos, girlianda širdies, lavos lempa, himalaya salt blokuoti, lempos senzor, druska akmens

Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Galia 0-5W
Yra Baterijų Reikia No
Formos Kita
Elektros Energijos Gamybos pasiūlymas
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris himalaya druskos lempos
Įtampa 36V
himalaya druskos lempos himalajų druskos lempa
Yra Baterijomis No
himalajų druskos lempa plug usb crystal šviesos natūralios himalajų druskos lempos led
natūralios himalajų druskos lempos rožinės himalajų druskos lempos
Korpuso Medžiaga Crystal
natūralių kristalų himalajų druskos lempos naktį žibintai
himalajų druskos lempa led himalajų druskos lempos oro valytuvas kristalų druska rock
Sertifikavimo ROHS
Naudojimas Skubios pagalbos
Tipas Naktį Šviesos
himalajų druskos lempos šviesos naktį himalajų druskos lempa su usb
Prekės Pavadinimas KH-LITEC

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų