1/10 KRŪTINĖ Dervos Pav Modelio Rinkinio Unassambled Unpainted //BUST156

€13.16

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Gerbiami pirkėjo ir draugas, čia yra trumpas aprašymas apie mūsų parduotuvėje " produktai:

1、Visi produktai, skirti parduoti parduotuvėje yra baltas filmas, ne spalva, reikia pirkėjams, poliravimas, dažų ir surinkimas.Jūs galite pamatyti, spalvos, vaizdai yra naudojamas kaip monitorius, siekiant suteikti

jūs spalvos pateikti nuorodą.Prašome įsitikinkite, kad atkreipti dėmesį į tai.Visos parduotuvėje " produktai, nėra spalvų, jie yra modelio dalys.

2、Visi produktai be originalios pakuotės, nr. montavimo instrukcijos, jokių nuotraukų ir atvirukų. (proto pirkėjai, prašome atidžiai pasirinkti)

3、gavę produkto, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes išspręsti problemą jums, nesijaudinkite.

4、Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome, nepamirškite pateikti mums penkių žvaigždučių aukštos pagirti!Labai ačiū!

5、aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite rasti savo mėgstamų produktų čia.Dėkojame už jūsų globoja.Ačiū jums už jūsų pasitikėjimą ir paramą!

Žymos: krūtinė rinkinys derva, erdvėlaivis, žvejybos tinklas pėdkelnės moterims, custom ninja, kaulų anatomija, žmogaus raumenų skeletas, 16001 led, vandenyno žaisti, kanibalas kaukė, atsargiai juosta

Tipas Derva Rinkiniai
Įspėjimas negalima valgyti
Amžius > 14 metų
Medžiaga Derva
Temos Rinkiniai
Masto 1
Lytis BERNIUKAI
Modelio Numeris 1/10

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų