Kačių ir Šunų Nagų Kirpimo mašinėlės Cutter Profesinės Elektros Įkrovimo Šuns Nagai Žoliapjovės Su LED Šviesos naminių Gyvūnėlių Nagų Žirkliniai Kojų Clipper

€9.20

€11.36

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、LED naminių Gyvūnėlių Nagų Clipper: LED lemputė apšviečia bloodline pet nagus, kurie gali daugiau intuityviai stebėti, kur pjauti, kurios gali sumažinti riziką overcutting ir būti saugesni.

2、Lengva Naudoti: nagų clipper su plastikiniu laikikliu ir dirbtinės odos rankena rankena patogu liesti, gražus ir neslidus.Uodega sukasi failas yra skirti laisvai įvažiuoti, patogu ir praktiška.

3、Tvirtas, Medžiaga-cutter yra pagamintos iš kietesnio plieno, aštrus ir patvarus, ir pradinio trikampio dizaino cutter daro nagus tikslesni.

4、Nagų Rinktuvas: nagų clipper leidžia sumažinti nagai nebėra, išsimėtę per rinkimo funkcija.

5、Tinka Augintiniai: naminių gyvūnėlių nagų clipper apie 146 * 44.50 * 25.50 mm dydžio, rekomenduojama skirti mažų ir vidutinio dydžio ir didelių kačių ir šunų.

Techniniai duomenys:

Spalva: balta

Medžiaga: ABS + nerūdijančio plieno

Gaminio dydis: apie 146 * 44.50 * 25.50 mm/5.75*1.75*1.00 į

Pakuotės dydis: apie 20.5x7.5x3cm/8.07*2.95*1.18 į

Produkto svoris: apie 90g

Pakuotės svoris: 130 g

Baterijos talpa: 170mA

Maitinimo įvestis: DC5V

Įpakavimas: kartoninė

Pakavimo Sąrašas:

1 * Naminių Gyvūnėlių Nagų Clipper

1 * Instrukcija

1*USB Įkrovimo Kabelis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: šiuolaikinės plafon, guard šunų nagų kirpimo mašinėlės, lubų lempa, medinis led, elektrinis šuns nagų žirklės, šuns nagai "clippers", kačių ir šunų nagų, nagų šunų kirpimo mašinėlės, saugus elektros nagų clipper, naudotis nagų, 3d cat eye nagų

Feature5 Šunų Žirklės
Įėjimo Galia DC5V
Prekės Pavadinimas šunų nagų malūnėlis
Medžiaga ABS + Nerūdijančio plieno
Feature2 naminių gyvūnų žirklės
Feature3 šunų nagų kirpimo mašinėlės
Dydis 146 * 44.50 * 25.50 mm/5.75*1.75*1.00 colių
Svoris 90g
Feature4 Kačių Nagų Kirpimo Mašinėlės
Feature1 Naminių gyvūnėlių nagų kirpimo mašinėlės
Baterijos talpa 170mA
Feature6 Su LED Šviesa
Drop laivyba Parama

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų