Royal Klasės Menghai Prarasti Pu-erh Arbata Prinokusių Shu

€15.21

€27.16

-43 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Tipas: Laisvi Pu-erh Pakuotės: Maišelis Procesas: Virti Aprašymas: Tai prarasti pur erh arbata yra gaminama Yunnan Provincija, Kinija.Procesas gana didelės drėgmės aplinkoje yra mellowed elementinės pobūdžio arbata, palyginti su jaunų Pu-erh (jaunesniems kaip 1 metų).Gamybos būdą yra: tealeaves skinami, valcavimo, nudžiūvo, karšta saulė, po kurio jie yra steamed.Garuose procesas sukuria kai drėgmės, laikui bėgant, arbata įgauna musty ir žemiškas.Pu-erh, kad bus šiek tiek supeliję, kol ji natūraliai džiūsta, yra laikoma geriausia.Pu-erh yra tada saugomi metus.Kaip su vynu, jaunų pu-erh laikoma vertinga, kadangi pu-erh 5 metų ar vyresnio amžiaus, yra daugiau labai vertinami.Ši arbata yra žinomas dėl savo gydomųjų savybių.Lapai ateiti iš Yunnan Dayeh įvairių arbatos medis, kuris ketino būti glaudžiai susijusios su pradinės arbatmedžio pre-ledinė kartus.Pu-erh yra dažnai priimami, dėl atleidimo iš virškinimo ir taip pat buvo pranešta, labai naudinga, siekiant mažinti cholesterolio kiekį.Studijų Japonijoje, pažymėjo, kad visos arbatos sumažino cholesterolio ir, kad pu-erh buvo efektyvesnis nei žalioji arbata.Kiti pasekėjai "Kinijos arbata sveikata" praneša, kad pu-erh gali; "sumažinti tepalo, padėti virškinimą, skatina organizmo skysčių sekreciją, numalšinti troškulį, pagyvina blužnis ir išsklaidyti alkoholio toksinai", Ar pu-erh yra veiksmingas, ar ne, įvairių teigia, kad mokslininkai ir arbatos mėgėjų padaryti, dar nėra tvirtai nustatyta, bet kas yra tikras, kad pu-erh yra gana neįprasta ir turi savybių, daugelis kitų arbatų negalima dalintis.Pu-erh gali būti suskirstyta į dešimt ar daugiau klasių.Jie royal (aukščiausios kokybės), 1-asis, 2-asis, 3-iasis, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ir 10 (žemiausio rango).Paprastai, rangai nustatomi pagal lapų dydį ir kokybę, mažesnių sunumeruoti įvertinimai yra pagaminti su pavasario pumpurai arba pasiūlymą lapai, su aukštojo sunumeruoti klasių reiškia, vyresnio amžiaus/didesnis, neveikia, ar mažiau konkurso lapai.Skirtingų rūšių turi skirtingus skonių, ir daug plytų funkcija mišinys, kelių rūšių pasirinkta balansas skonių ir stiprumo.1-4 klasių dažnai įdėti į aukštos kokybės arbata, pyragas ir Aukso Meliono ir 5-10 klasių dažnai įdėti į reguliariai tortas ir plytų pu-erh.Tačiau aukštos kokybės ne visada reiškia, aukštos kokybės.Kai kurios mažos klasės pakrautas su stiebai taip pat galėtų padaryti gražus puodelis arbatos.Kokybė yra kulminacija arbatos rūšis , tvarkymo gebėjimus, amžių, lapų klasės, saugojimo sąlygos ir kt.Visiškai fermentuota, prinokusių arbata.Apsvaiginimo raudona alkoholiniai gėrimai, gera aiškumas, saldus, šilkiniai, sumedėjusių miško skonį.Aromatas skiriasi su žemėtas atspalvis.Skonis lygus su garsių pradinis skonis ir poskonis yra šiek tiek saldus, kuri tvyro.Alaus " Vadovas: Atsinešti šviežiai parengtą šalto vandens, geležinkelių, varėna.Vieta 1 šaukštelis arbata kiekvieną puodelį į arbatinukas ar gaiwan.Supilkite vandenį į arbatinukas padengti lapai, tada supilkite vandenį, - iš tikrųjų esate", skalavimo' arbata.Šalia supilkite verdantį vandenį, į arbatinukas per 'kas' lapai.Uždenkite ir palikite kietas 1-3 minutes, pagal skonį (ilgiau mirkymo laiko - kuo stipresnė arbata).

Žymos: arbata, kiniška arbata, kinijos puer arbata, arbata yunnan, senas puer arbata, pu er, pu er arbata, puer arbata yunnan, arbata pu, 357g puer arbata

Galiojimo Data Ilgalaikis Senėjimo
Forma Palaidų Lapų
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų