100Sets Groove Šilumos Perdavimo Sublimacijos Atveju iphone 12 Pro Max Mini 11 Xr Xs X 7 8 Plius SE2 Su Klijų Juostele Ir Metalo plokštės

€187.72

€197.60

-4 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kiekvieną Sluoksnį: 10,20,30,40,50.........Punktas Apima: Byla+Dvipusis Klijų Juosta+Šilumos Perdavimo Valdybos(Aliuminio) Griovelio Gylis:0,7 mm dvipusė Klijavimo Juosta:0.2 mm ( Jau Sticked Atveju, jeigu Griovelis ) Šilumos Perdavimo Valdybos(Aliuminio ):0.4 mm

1. Mes priimame mokėjimus, T/T", "WESTERN UNION", KREDITINĖ KORTELĖ.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Mes atsiųsime elementą, kad jums sekti savo adresą .

3. Mes Laivas visame pasaulyje.

4. Mes laivas jūsų užsakymų per 3 darbo dienas, po mokėjimo muitinėje.

5. Prekės, vežamos oro paštu, oro sklypo, ar kitas paslaugas, priklausomai nuo situacijos, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 20 dienų.

6. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 50days.Jei jums nereikia gauti elementą po 50 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

1.Tai yra 1 metų garantija, kurią gausite.Jeigu gavote prekę, ir jis yra su trūkumais ar ne darbo dėl gamintojai defektas, mes pakeisti vienetas jūs arba grąžinti pinigus.

2.Jums reikės pranešti mums per 30 dienų po gauti elementą.Jei elementas turi kokių nors problemų, per garantinį laikotarpį, pirkėjas turi grąžinti prekę mums ne pirkėjų sąskaita, mes bus patikrinti ir išbandyti prekę, ir jei tai yra dėl to, kad gamintojai defektas, jis bus pakeistas ir grąžinti laivyba bus ne pirkėjų išlaidos.

Jei jus tenkina mūsų produktus,pls nedvejodami mums teigiamų komentarų.Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktais,pls nedvejodami kreipkitės į mane .Mūsų po-paslaugos.bus atsako per 24 valandos.Ačiū už jūsų paramą.

Žymos: skambinkite iphone 12, baseus iphone12 pro atveju, atveju huawei y72019, iphoned x atveju, coque "iphone" 10, iphoen 11 pro max, iphon 12 pro max, iphon 12 pro, atveju iphone12, karinės iphone 12 pro max

Griovelio gylis 0,7 mm
Dvipusė Klijavimo Juosta Jau Sticked Atveju, jeigu Griovelio
Dizainas Paprastas
Savybės Groove+Klijai+Valdyba
Dvipusė Klijų Juostos Storis 0,2 mm
Prekės Pavadinimas PhoFir
Šilumos Perdavimo Valdybos(Aliuminio ) 0,4 mm
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Sunku VNT(Atgal)+Minkštos Gumos(Bamperis Rėmas)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų