330PCS "PASIDARYK pats" Marmuro Paleisti Skaidrių Kūrimo Blokai Lenktynių Trasoje Anksti Švietimo Žaislas su Sandėliavimo Dėžutės Vaikams, Gimtadienio, Kalėdų Dovana

€6.27

€7.85

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

165/196/330PCS Besegad "PASIDARYK pats" Marmuro Paleisti Blokai Įspūdį Lenktynių Trasoje Vaizduotę Anksti Švietimo Žaislas Vaikams Gimtadienio Dovana

Informacija:

ĮDOMUS MARMURO PALEISTI KŪRIMO BLOKĄ ŽAISLAS: Vaikai gali sukurti savo blokai modelis, kurį naudojate savo vaizduotę, ir žiūrėti į kamuoliukus lenktynių trasa.

SAUGI MEDŽIAGA: Pagamintas iš ekologiško plastiko, netoksiškas, bekvapis, sklandžiai kraštai be šerpetų, saugus vaikams žaisti.Vienetų priglunda, nėra lengva atpalaiduokite.

ANKSTI ŠVIETIMO: Padeda plėtoti vaikų smulkiosios motorikos sugebėjimus, rankomis akis koordinavimo, loginį mąstymą, erdvinę vaizduotę, spalvų, formos pripažinimo galimybes ir pan.

ŠEIMOS INTERATION: Vaikai gali atlikti su tėvais ar draugais, gerinti tėvų ir vaikų santykius, ir savo socialinius įgūdžius, ir padėti jiems gauti puikią atmintį, o žaisti.

PUIKI DOVANA: Tinka vaikams nuo 3 metų.Puiki dovana gimtadienio, Kalėdų, Naujų Metų, Helovinas, Padėkos ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Tinkamas amžius: 3 metai ir daugiau

Pastaba: Vaikai turi būti prižiūrimi suaugusiųjų, žaisti su juo, kad išvengti avarijų.

Pakuotė:

165/196/330 x Blokai

2 x Apačioje Valdyba

1 x Saugojimo Dėžė / 1 x Express Box

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: blokuoti statyti, lego kelio traukiniu, dėžutėje lego, amatų girl, rasė metalinė dėžutė, marbl paleisti, duplo marmuro, gravitrax, marmuro rasės liftas, optinis priartinimas

Prekės Pavadinimas Besegad
Tipas Blokai
Modelio Numeris skaidrių kūrimo blokai vaikams
Plastiko Bloko Forma Netaisyklingos Formos
Amžius > 3 metų
Lytis Merginos
Plastiko Tipas ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Medžiaga Plastikiniai
Brūkšninis kodas No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų