Garso Balso Aktyvuota Riešo Apyrankę MP3 Grotuvas, Balso Žiūrėti 16GB HIFI Už Paskaitas Balso Aktyvuota Diktofonas Madingas Žiūrėti

€11.12

€18.85

-41 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Garso Balso Aktyvuota Riešo Apyrankę MP3 Grotuvas W atch 16GB HIFI Už Paskaitas

Feat priemonės :

1.Madingas Dizainas: aukštos kokybės patogūs ir madingi, riešo dirželis, Nešiojamų Laikrodžių atrodo paprastas, kompaktiškas ir elegantiškas.Šis mažas, žiūrėti, gali plėtoti savo atmintį, ir pakeisti savo gyvenimą.

2.Paprastas ir Galingas Prietaisas: lengva išsiaiškinti, pastumkite jungiklį į ON paleisti ir stumkite jį atgal į OFF išsaugoti.Mažas žiūrėti, nekrenta į akis ir lengvai valdyti, galima užfiksuoti įdomių idėjų, pokalbius, susitikimus, diskusijas, paskaitas ir kitus klausos jums reikia.

3.16 GB Vidinės Atminties: Naudoti didžiulės vidinės atminties talpa saugoti bet kokio kito tipo duomenų failus.Visiškai nemokamai vienos valandos gali padaryti 20 valandų nepertraukiamo darbo.

4.Balso Aktyvuota Diktofonas: Įjunkite AVR režimą, gauti aiškų garsą, kai jis kalba, sumažinti tyla segmente, sumažinti failo laiką ir atkūrimo laikas.

5.Paprastas Failų Perdavimo: Jums paprasčiausiai prijunkite Garso įrenginį į jūsų PC / "MAC", ir pasirinkite garso failą plug and play.Ji yra suderinama su Windows 98, o vėliau (XP, Vista, 7, 8, 10), Mac OS 9.0 ir didesnis

Descripti dėl :

Spalva:Juoda

Talpa:16G

Formatas:WAV/MP3

Naudojimo laikas:30 valandų Continuotus laikas

Bit rate::1536kbps lossless qulity

Garso kokybė:Aukšta CD garso kokybė

Įkrovimo laikas:Apie 1,5 val.

Resulotion:LCM 63*96

Dažnio atsakas:20Hz-20KHz

Muzikos Žaisti:MP3/WMA/WAV/OGG/APE/FLAC.....

Iškraipymo:>0.008%

Įmontuota baterija:ekologišką ploymer baterija

Signalo ir triukšmo ratiio

Dydis:4.3*0.83*0.3 colių

Paketą :

1 x USB Įkrovimo kabelis

1 x MP3 Grotuvas

1 x 3.5 mm Ausinės

1 x Instrukcija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: grupė smart, hack įrankis, mp3 grotuvas smart žiūrėti, "everton, finow smart žiūrėti, apyrankė smart, pedomet, mp3 grotuvas, fitbit žiūrėti, ei apyrankės

Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Funkcija kalendorius
Bylos Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas aiovcocie
Jutiklinis Ekranas Taip
Suderinamumas Viskas Suderinama
Juostos Medžiaga Kita
Grupė Nuimamas Taip
Kalbos lietuvių
Ekrano Stilius Stačiakampis/Kvadrato formos
Stilius Sportas
Modelis Smart Grupė
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Ekrano Tipas led

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų