Macrame Audiniai, Užuolaidos Sienos Kabo Boho Chic Rankomis austi Gobelenai Vestuvių Namų Dekoro Butas Bendrabučio Kambaryje Medvilnės Virvė Užuolaidų

€19.60

€23.05

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Patogu Naudoti: Tai macrame sienos kabo gali būti naudojamas kaip macrame užuolaidų, bus puikiai bet kokį langą ar duris.Unikalus gabalas pridėti tekstūrą ir palūkanų į bet kurį kambarį.

2、Praktinis Naudojimas: Macrame sienos kabinti, kad prideda unikalų, boho-įkvėpė prisiliesti prie bet kokios erdvės.Pakabinti jį ant sienos kaip dekoratyvinis gabalas arba priešais langą.

3、Plačiai Taikoma): Puikiai tinka vestuvių arch ceremonija, foto fonas po vestuvės ar kitos šventės namuose, ir lauke.Jis gali būti pakartas į kambarį, prieškambario, pagalvėlė, vonios kambarys arka, miegamasis, virš jūsų lovos, apimantis doorless spinta.Taip pat puikus dekoravimo, kūdikių lopšelį ar vaikų kambarys.

4、Puiki Dovana: - Geriausia dovana asmuo, kuris naudojasi bohemijos art,baby shower, housewarming, Kalėdų, Padėkos Diena dovana.Jie pakabinti subtiliai jūsų namuose, duoti savo erdvę unikalus bohemijos touch, suteikia privatumo jūsų erdvę.

5、Kokybės Medžiagų: Medvilnės laidas yra spalvingas, patvarus ir ekologiškas dekoro.Dydis priemonės, maždaug: 29

Savybės:

Produkto Naudojimas: Puikus vestuvių dovanos, vestuvių fone prekių ar bohemijos teminiai vakarėliai, gimtadienio dovanos ir kt.

Gaminio Priežiūra: Paprastai nereikia valyti, reguliariai naudojamas plaukų džiovintuvas išpūsti dulkes, jei jums reikia plauti, reikia rankas plauti, išvengti skalbimo mašina, netrinkite, švelniai paspauskite rankomis.

Dalykai, Kuriems reikia Dėmesio: vien rankų, lynas ar virvė yra lengva netvarka, gali būti, švelniai pakratyti, gavęs jį, natūralios medvilnės virvės gali turėti tam tikrą skonį, ji pagaminta iš medvilnės, amatų, kabinti ant sienos išnyks per kelias dienas.

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnės siūlai

Dydis: apie 74*203cm/29*80in (rankomis austi, su nedideliu kiekiu klaidų, plotis gali būti šiek tiek pakoreguota)

Pakavimo Sąrašas:

Užuolaidų*1

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post oro paštu)Darbo Dienos + šeštadienis + SundayNorth Amerikos /Vakarų Europa 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Azijos 15~45 daysSouth Amerikos 15~50 daysEastern Azijos 7~20 daysOthers 15~60 dienų

Susisiekite su mumis:

Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes

Mūsų Misijos:

1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: boho papuošalai, buqet vestuvių dekoravimas, boho vestuvių dieną, renginio sienos, bohemian prašmatnus vestuvių suknelė, žiedas supermenas, vištos dekoracijos, boho chic namuose, macram, boho dekoras

Macrame Audiniai, Užuolaidos Bohemijos Gobelenas Sienos Kabo Užuolaidos
bohemijos gobelenas Elegantiškos Rankomis austi Gobelenai
Medžiaga Medvilnės
Proga Jubiliejus
Gobelenas Vestuvių Namų Dekoro Butas Bendrabučio Kambaryje Medvilnės Virvė Užuolaidų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų