Fitneso Antblauzdžiai Moterims Treniruotės Jeggings Sporto Drabužiai Moterims Seksualus Push Up Besiūliai Antblauzdžiai Moterų Aukšto Juosmens Naudotis Kelnės

€9.05

€16.45

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės Tai yra puikus pratimas.Seksualus ir gražus ieškote dizainas.Ji yra tampri ir patogi, kad yra vertas jūsų pačių.Svarbi informacija Drop laivyba mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks informacijos apie mus, jei norite Klausimas 1: Kiek užsakymus jūs galite dirbti per dieną?Mes galime dirbti 10,000 užsakymus kiekvieną dieną.Mes turime pakankamai žmonių.2 klausimas: Ar jums paleisti iš rankų kai kurių produktų?Mes turime mūsų pačių gamykloje, pasiūla yra labai geras, prašome nesijaudinkite.Mes galime jums pasiūlyti didmeninę kainą jei norite pirkti urmu.3 klausimas: Ką jūs galite padaryti, kai produktai yra atvyko susmulkintos arba net nebuvo atvykti pirkėjas?Mes iš naujo pristatyti ar grąžinti pinigus jums, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

Dydis

S Wasit:54CM Klubo:68CM Ilgis:80CM

M Wasit:60CM Klubo:76CM Ilgis:86CM

L Wasit:64CM Klubo:84CM Ilgis:93CM Pirkėjas Pranešimas 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 2. Dydis Azijos dydžio, Mažesnis nei Europos kodeksas / JAV kodas 3. 1-3cm paklaida yra įmanoma.(Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.)

Žymos: trishun, usb mi1, usb j32, perukas hum, perukas gia, sriuba 5l, usb gc8, usb e61, usb m25

Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Juosmens Tipas aukštas
Medžiaga Spandex
Stilius Atsitiktinis
Siūlės Siūlės
Modelio Numeris 6205
Spandex Spandex(10%-20%)
Hip-Stilius Grobis Kėlimo
Elemento Tipas Antblauzdžiai
Amžius Amžius 18-35 Metų
Lytis MOTERIS
Ilgis Ankle-Length
Audinio Tipas Megzti
Storis STANDARTAS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų