Pro Dulkių Porų Švaresnis Įkrovimo Veido Valymas Blackhead Spuogų Šalinimo Siurbimo Black Vietoje Valiklį, Veido Priežiūra, Įrankiai, Mašinos

€13.13

€21.18

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

Elektros blackhead šalinimo prietaisas, importuotų oro siurblys, stipri siurbimo, lengva pašalinti veido blackhead ir spuogai.

Trijų pakopų siurbimo reguliuojamas; Minkštumas buvo kliniškai patvirtinti ir tai tinka įvairių tipų odai.

Keturių rūšių zondai, daug funkcijų, pašalinti inkštirus, spuogus, riebalus ir negyvas įjungimo, išnyks baudos linijos, pakelti ir tvirtai priveržkite.

Spalvinga šviesos karoliukai ir mėlyna šviesa, padeda kontroliuoti naftos ir sumažinti porų, pagerinti spuogai problema.

Patvarus akumuliatorius, didelės talpos ličio baterijas, greitas įkrovimas, pilnas elektros energijos, gali būti naudojamas 3 savaites (pagal naudokite 2 kartus per savaitę, 5 min laiko)

Pareigos:

Lengva valdyti: gera porų giliai, pašalinti blackhead, spuogai, alyvos pertekliaus, negyvų įjungimo ir sumažinti poras.

Išlaikyti odos šilkiniai, jauni ir pilni gyvybingumo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Blackhead Šalinimo Priemonė

Gaminio dydis: 165*40*40mm / 6.5*1.6*1.6 į

Produkto svoris: 170g (nurodyti priedai)

Pakuotės dydis: 190*136*58mm / 7.5*5.4*2.3 į

Pakuotės svoris: 370 g

Naudoti veiksmus:

1. Išvalyti savo veidą su veido valikliu.Ji yra rekomenduojama, kad jūs naudojate blackhead ekstraktorius arba terminio purškimo veido valiklį, padeda atverti poras. (Poveikis blackhead pašalinimas yra mažinama, kai poras yra uždarytas).

2. Vieta izoliacinis padėklas antgalis groove viršuje prietaisą, pasirinkite zondas ir įdiegti zondas ant antgalis viršuje prietaiso.

3. Jungiklį paspauskite mygtuką trumpam įjungti funkciją-pašalinti inkštirus, ir įjunkite minkštas failą pagal numatytuosius nustatymus.

4. Pagal asmens situaciją, jungiklį paspauskite klavišą, pasukti ir pasirinkti tinkamą pavarą (pirmą kartą rekomenduojama išbandyti įsiurbimo su jūsų dilbio, ir tada veikti ant veido odos)

5. Vieta zondas ant veido ir pašalinti blackhead.Perkelti zondas lėtai.Neturi likti per ilgai toje pačioje padėtyje ir čiulpia iš blackhead. (Nereikia paspauskite zondas, arba traukti zondas vertikaliai išvengti sužeisti odą.)

6. Kai blackhead yra išvalyti, paspauskite jungiklio mygtuką ir išjunkite funkciją pašalinti blackhead.

7. Pašalinti zondas ir naudoti medvilnės lazdos valyti nešvarumus.Skalauti zondas su švariu vandeniu.Sausas zondas su rankšluosčiu arba išdžiūti natūraliai. (Venkite plovimo arba mirkymas prietaiso į vandenį.)

8. Po porų yra valomi, spauskite mygtuką seniai uždaryti funkcija spalvinga šviesos.Spalva-šviesiai karoliukai apšvitinti dėl blackhead spuogai 3-5 minutes.Spalva šviesiai yra laiko funkcija.Po 5 minučių, jis automatiškai panaikinamos.Toliau odos priežiūros priemonių, tokių kaip veido kaukė, porų esmė, esmė emulsija, kremas ir kt.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Blackhead Šalinimo Priemonė

4pcs X Siurbimo Galvutės

1 X Krovimo Linija

[relateproductdetail/]

Žymos: blackhead įsiurbimo, cleaner akučių, 12v akumuliatorius hitachi, švaresnis dulkių akučių, pro dulkių porų švaresnis blackhead valiklis elektros, veido valiklis juoda, blackhead remov, valytoja xiaomi, irobot roomba 560 baterijos pakeitimas, juoda hed valiklis

Funkcija Veido Švarus
Tipas Blackhead Valiklis
Gamybos procesas Mašina Padarė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas breylee
Dydis /
Medžiaga Plastikiniai
kilmės vieta /
Maitinimo Šaltinis US
Modelio Numeris dulkių porų cleaner

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų