Princepard Kulkšnies Parama Ortopedijos Vaikams, Batai High-Top natūralios Odos Vaikiški Žieminiai Batai Mergaičių, Berniukai, Kids Bateliai

€52.44

€74.91

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kas yra ortopedinių batų?

Ortopedinių batų, skirtos iš žmogaus biomechaninių jėga principą, gali moksliškai teisingas neteisėtos jėgos vaiko koja, ir apriboti nenormalus veikla, pėdos sąnarių, padėti sveiką augimą pėdos kaulai.

Kas yra funkcija ortopedinių batų?

Ilgalaikis dėvėti ortopedinių batų gali veiksmingai ištaisyti ir išvengti įvairių pėdos skeleto problemų, kaip varus koja, valgus koja, vienodo snukio, in-toeing eisenos, iš kojų eisena, O formos kojos, X-formos kojos.Jis naudos daug koregavimas ir tobulinimas thenature ir puoselėti kaulų problemų.

Ar ortopedinių batų tinka sveikas kojas?

Taip, jie padaryti.Mamos dažnai mano, kad jų vaikams nereikia turėti ortopedinių batų, kol jie rado problemą.Tačiau, tai klaidinga nuomone.Ortopedinių batų gali ne tik teisingai neteisingai pėdos formą, bet taip pat išvengti pėdos deformacijos, taip, kaip padėti vaikams ugdyti tobulą ir sveiką pėdų formos.

Žymos: pard 008, ortopedinių batų, berniukas batų žiemą, vaikų batų kūdikių nemokamas pristatymas, vaikų batų paauglių, vaiko ortopedinių batų, ortopedinė avalynė, shoses vaikai berniukai, vaikų odos batų, pro ortopedinė

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Funkcija Kvėpuojantis
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Pamušalas Akies
Sezonas Pavasarį Ir Rudenį
Lytis Unisex
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Modelio Tipas Kratinys
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Padas Medžiaga TPR
Amžius 12+y
Uždaryti Tipas Hook & Loop
Vidpadžio Medžiaga EVA
Prekės Pavadinimas PRINCAS PARD

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų