12V Motorinės 8" 350W Maitinimo Gudrumu Varantys Perkraustymas Furgonų Priekabos, Valčių

€185.25

€205.83

-9 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

12V Motorinės 8" 350W Maitinimo Gudrumu Varantys Perkraustymas Furgonų Priekabos, Valčių

Programos:

12V Motorinės Gudrumu Ratų, todėl jūs lengvai manevruoti savo furgonų, priekabų, valčių ar arklys plūduriuoti.Į Puolėjas Galia Gudrumu varantys pasigirti pirmyn ir atgal juda, taip pat automatinio stabdymo funkcija.Ji taip pat turi negabaritinių anti-slydimo ratas ir gebėjimas būti naudojamas šiek tiek linkęs, todėl jis idealiai tinka pereinant jūsų vertinami nuosavybe į nepatogiose padėtyse.

Į Puolėjas turi klasė pirmaujančių transporto priemonių apkrova 2270KG ir taip pat gali paleisti išjungti 24Ah baterijos (neįtraukta).

Trumpas aprašymas:

Variklis ir Pavarų sistema: nuolatinės SROVĖS variklis suteikia galią, pavarų mechanizmas, ir reduktoriai konvertuoja variklio galia į judančius jėga.Valdymo dėžutė: Apima elektros komponentus, ir apsaugoti motorinių iš daugiau šilumos nuostolių.Apkaba: Jis yra tokia pati, kaip įprasta, gudrumu rato laikiklis fix Takas Jack transporto priemonių Važiuoklės.Pakeliama Rankena: Reguliuoti aukštį, Priekabą, Jack.Valdymo Rankena: Ji leidžia operatoriui sukant rankenėlę į dešinę arba į kairę.

Bendrieji patarimai, kaip saugiai operacija

1. Džekas yra vertinta 2270kg traukiant svorio ir 272kg gudrumu rato apkrova.Perkrovos gali pakenkti Mini Variklis, variklių, padangų ir pan.

2. Patikrinkite, ar rankena padėties nustatymo mygtukas visiškai girtas su Mini Perkraustymas, prieš pradėdami operaciją.

3. Patikrinkite, ar baterija veda teisingai prijunkite prie akumuliatoriaus gnybtų.

4.Nenaudokite veda, kad yra shatered, sulenkta ar žalą.

5.Venkite lietingą dieną, kai naudoti mašiną su sąlyga atviru dangumi.

Rimtų traukimo galia - 350W Variklio Pirmyn ir atgal kontrolės, Automatinio stabdžių Sunkiųjų kietos gumos varantys Negabaritinių anti-slip varantys pritaikytas naudoti šiek tiek linkęs Dvejus metus Nemokamai garantija

Modelis: Puolėjas Max Nuolydis: 5 Laipsniai Max Transporto priemonės Apkrova: 2270kg Max Gudrumu Rato Apkrova: 272kg Reguliuoti Clamper Aukštis: 32cm/42cm Variklis: 350W Rekomenduojama Galia: 12V / 24A Padangų Skersmuo: 19cm Pavaros Santykis: 326:1 Maksimalus Greitis: 6-7 metrų per minutę Stabdžiai: Automatinis stabdžių Garantija: 2 metai

Įskaitant 1 x 350W Motorinės Gudrumu Varantys 1 x Montavimo laikiklis 1 x Baterija Veda 1 x Varžtai

Žymos: deko multi įrankis, perkraustymas priekaba, elektros beoriu, plunksnų loc, angl malūnėlis, m18 milwaukee, dangtelis valtis, shotgun ginklą, gręžimo mini, pagalbinė priekabos

Prekės Pavadinimas VEVOR
Maksimalus Nuolydis 5 Laipsnių
Modelis puolėjas
Modelio Numeris 12VJW01YCQ
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Pakoreguota Clamper Aukštis 32cm/42cm
Kilmės KN(Kilmės)
Max Gudrumu Rato Apkrova 272kg
Maksimalus Greitis 6-7 metrų per minutę
Maksimalus Transporto Priemonės Apkrova 2270kg

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų