Naujausia Automobilių Galios Lango Arčiau TOYOTA CAMRY COROLLA VIOS Automobilių Stilius DC 12V Įtampos Automobilių Priedai, Nešiojamų

€22.88

€26.91

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų prekės yra 100% pats, kaip aprašymas.Mes turime turtingą tarptautinių prekybos ir laivybos patirtį.mes galime pasiūlyti geros kokybės ir puikiu aptarnavimu ir padės jums sutaupyti išlaidas.Daug ir daug aukso ir sidabro standartu pirkėjams įsigyti daug įvairių prekių iš mūsų parduotuvės, ir parduoti juos savo šalyse.Laukiu bendradarbiavimo su jumis.

specialus režimas, langų arčiau TOYOTA vios 2008-2012 m. highlander 2007-2014 RAV4 2007-2013 m. Yaris Camry 2012-2016 Levin (netinka Levin 2019)Corolla 2014-2018 M. Mažas konfigūracija

Aprašymas:

Ar turite tokios patirties, kai jūs parko, bet kartais pamiršta uždaryti langus, kurie būtų pamestus arba vandens, patekęs į transporto priemonės per lietingą dieną.Jei padarė, mes džiaugiamės rekomenduoti mūsų produktas yra ypatingas modelis, auto langą arčiau jūsų.Ji negali išspręsti šių problemų.

1.Kai variklis išjungtas ir centrinis užraktas užrakintas nuotolinio arba raktas, ne transporto priemonės,kai langas yra atidarytas,tada į stiklines duris bus gų automatiškai.

2.šis produktas nėra reikalingi, siekiant sumažinti laido,plug and play,lengva įdiegti.taigi, jei produktas yra įdiegta į jūsų automobilį,jūs galite palikti savo automobilį, tiesiogiai, be jokių bijo ne uždaryti langą.

Techniniai duomenys:

Įtampos Diapazonas: 12V±2V

Ramių Srovė: 8mA

Žemiausios Sukelti Įtampa vidurio ir ACC: 9V

Maksimali Išėjimo Srovė vieno langelio: 12A

Operacija Temperture: +80 iki -30°C

Pastaba: Šis produktas neturi funkcija nuotolinis valdymas.Jei jums reikia nuotolinio valdymo pultas, prašome nevartokite šio produkto.Jei turite klausimų apie šį produktą prieš perkant, jūs galite susisiekti su mumis, ačiū už jūsų sveikintinas.Automobilio modelis: TOYOTA vios 2008-2012 m. highlander 2007-2014 RAV4 2007-2013 m. Yaris Camry 2012-2016 Levin (netinka Levin 2019)Corolla 2014-2018 M. Mažas konfigūracija Produkto nuotraukos:

-Mes priimame alipay ,Visų didelių kredito kortelių sre priimtas per saugių atsiskaitymų procesorius SĄLYGINIO Mokėjimo turi ben pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo .Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti ,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dieną.

- Siuntos bus sutvarkyta per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas, kaip ilgai, kaip pirkėjo informaciją ir pristatymo adresą patvirtino.Prašome suteikti teisę post code ir galiojantį telefono numerį, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas.

1) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

2) Jei pirkėjas reikia siuntinį reikia pristatyti, tam tikrų kurjerio arba kitų išreikšti taip, prašome susisiekti su mūsų pardavimo koreguoti kainą iki mokėjimo.

3) per Maža pakuotė 2.0 kg paprastai būti siunčiami China post / HK post / Singapore Post (išvardyti arba susitarė klientas.

4) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Importo Mokestis

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar muitų nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius.Kaip mūsų patirtis, 90% gali pasiekti pirkėjui nemokant jokių mokesčių, pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovana, bet jūs vis dar rasti, kad kaina yra žemesnė nei standartiniai net jūs pasirinkote mokėti į muitinės!

Grąžinimas ir Garantijos

Visos prekės yra naujos, tiesiai iš gamintojo.Jei gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to pasirašyti ant kvito.Mes grąžinsime arba pakeisti jį.

Susisiekite su mumis per 7days po gavimo dienos gali būti grąžinti

Grįžti per 20 dienų nuo gavimo dienos gali būti pakeista.

Grąžinti ją per 30 dienų nuo gavimo

Grįžti per 1 metus nuo pirkimo datos gali būti taisomas.

Jis yra užsakovo pareiga apmokėti, grąžinimo pašto ir laivo prekės grįžti į jav.Mes atsiųsime atgal į savo išlaidas.

Visas ataskaitas, turi būti patvirtinti mūsų po tarnybos darbuotojai, mes neatsakome už bet kokią grįžti paketą, be išankstinio įspėjimo.

Žymos: elektros duris arčiau camry, auto arčiau, auto langą arčiau camry stoglangis, lango arčiau land rover, camry purvo, auto langą arčiau camry 2016, cnc rankenėlę, užrakto greitis, kabelis "toyota", toyota rav 4 xa50

Specialios Funkcijos Apsauga
Automobilio Modelis 1 TOYOTA Avios 2008-2012 m. highlander 2007-2014 RAV4 2007-2013 m.
Automobilio Modelis 2 TOYOTA Yaris Camry 2012-2017 Corolla Levin
Modelio Numeris WT-GC-02
Prekės Svoris 0.4kg
Elemento Plotis 20cm
Elemento Ilgio 25cm
spalva juoda
Sertifikavimo BMK
200000204 200000492
Prekės Pavadinimas MyHung
Elemento Aukštis 10cm
Tipas lango arčiau
Elemento Tipas Signalizacijos Sistemos Ir Apsaugos
Modelio Pavadinimas Šešiolika tūkstančių keturiasdešimt trijų
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Įtampa 12V

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų