6 Gabalas Plauti Šepečiu Medinių Indų Teptukų Rinkinys su Natūralaus Pluošto Šereliai ir medžio Rankena - Medienos Plovimo Šepetys su Interchan

€10.69

€13.70

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Aukščiausios kokybės: keičiamais gamtos teptuku vadovai su natūralaus sizalio - apvali galvutė su dideliu šepečiu paviršius užtikrina švarų ir nepriekaištingą valymo rezultatą, kai skalavimo.

medienos rankena: ergonomiškas buko medienos rankena užtikrina optimalų sukibimą su ranka.Pakaba pabaigoje medžio rankena/medinė rankena - puikiai tinka kabinti ir džiovinimo po naudojimo.

Daugiafunkcinis: medinis šepetys su keičiamais pakeitimo galvos, puikiai, kaip apvalios universalūs šepetėlių, šveitimo šepetys, virtuvės valymo šepetėlių, šveitimo, plovimo šepetys, patiekalas šepetėlių, šveitimo šepetėlių, šveitimo šepetys, mažas indų plovimo šepetys, visos teptuku.

Geriausia dovana: gražus ir elegantiškas buko medienos, atitinkančių patiekalas šepetys pagamintas iš medžio - indų plovimo šepečiai tinka labai gerai į šiuolaikinės virtuvės /virtuvės aplinką, tai yra puiki dovana jūsų šeimai.

dydis:Ilga rankena valymo šepetys:23cm

šepetys galvutė:4cm

Medžiaga:Mediena, sizalis

spalva:Mediena spalva

Pakuotės Turinys:

1 * ilga rankena valymo šepetys

4 * teptuku galvos

1 * mediniai šveitimo šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: egl stabdžių suportas, ego saulės įkroviklis, emblemų juodas bmw, ego purkštukai 3pcs, pigūs baltos spalvos padėklai, ehite batai suknelė, emblema w177 juoda, ego evod sausa žolė, vario blond lob

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų