"PASIDARYK pats" Lėlės Namas Medinis Lėlių Namai Miniatiūriniai Lėlių Baldų Rinkinys Su LED Žaislai Vaikams Kalėdų Dovana Fastship

€18.41

€23.01

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Tinka Žmonėms: mielas namas nėra skirtas būti žaidžiamas, bet kolekcines, pastatų ar namų puošybai po apdailos.Asamblėja yra tinkami žmonės, vyresni nei 14 metų, puikus būdas bendrauti su paauglių ar suaugusiųjų ir puikus projektas praleisti laiką.

2、Aukšta Kokybė: Medžiagos, yra geros kokybės, baldų ir kitų medinių gabalai yra tiksliai iškirpti taip, kad jie tilptų kartu teisingai.Gana realus ir protingai suprojektuoti.

3、Puiki Dovana: Jūs galite tai padaryti sau, kad dovana, prasmingiau.Gali būti sudėtinga pirmą kartą statybininkas, bet jums bus gauti džiaugsmas, kai baigsite jį.

4、Lengva Surinkti: Mes norime paskatinti jūs jį lengva surinkti, tik šiek tiek kantrybės.Atspausdinta lape buvo įtraukta į raskite sunumeruoti dalys, ir anglų vadovą su detaliais ir spalvoti paveikslėliai padės jums, kaip tai padaryti, žingsnis po žingsnio.

5、Svarbi Pastaba: rinkiniai buvo patikrinta 100% kruopščiai iki pristatymo, ir taip užtikrinti, kad priedai yra išsami ir nėra. dalis.Be to,jums reikia parengti silikoninis skystis, klijai ir du vnt. baterijų(AA tipo) patys.

Specifikacija: Pavadinimas: PASIDARYK pats Namas

Tinka: namų dekoravimo, rankdarbių, atostogų, gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos

Medžiaga: mediena, audiniai, popierius, dervos ir kt.

Šviesos: 8 LED žibintai, baterijos lauke jungiklis *1

Maitinimas: 2 AAA tipo baterijos (produktas yra siunčiami be baterijų)

Gatavo produkto dydis: apie 29*21*19.5 cm/11.42*8.27*7.68 į

Pakuotės dydis: apie 32*7.5*24.5 cm/12.60*2.95*9.65 į (Dėl vadovo matavimo, prašome leisti šiek tiek tolerancijos.)

Paketas apima: 1.Gražiai spalvos dėžutė (ji puikiai dovanos įvairiuose festivaliuose paaugliams ir suaugusiems).

2. "PASIDARYK pats" namo rinkinį (įtraukiami visi baldai ir aksesuarai, paveikslai).

3. Vaizdo spalvingą instrukciją su nuotraukomis, kurie padės jums aiškiai surinkti žingsnis po žingsnio.

Pakavimo Sąrašas:

1*Gražiai Nuspalvintas Langelis

1* "PASIDARYK pats" Namo Kit

1*Spalvinga Instrukcija su Nuotraukomis

Pastaba:

1.Klijai ir baterijos nėra įtrauktos, nes jie nėra leidžiama gabenti oro transportu,todėl prašome paruošti ją sau,galite pasirinkti, silikoninis skystis, klijai ir du vnt. baterijos(AAA tipo).

2.Namas rinkiniai yra baldai ir aksesuarai, kurie turi "PASIDARYK pats", šlifavimas, suvirinimas, surinkimas, modeliavimas, siekiant baigti kurti savo namuose.Amatų reikalingos priemonės:popierius, žirklės, frezos, tikslumo pincetai ir varžtas vairuotojas.

3.Namas yra miniatiūriniai 1:24 masto, apdailos dydis yra apie 16.7*9.3*15.4 cm/6.57*3.66*6.06 tam, svoris yra apie 0.85 kg.

Žymos: virtuvės rankšluosčiu prijuostės, virtuvės įrankiai quitin, šviesos paramos studija, šviesos vasarą dviračiu, šviesos megztinis grinch, šviesos povandeninis 5w, šviesos jungiklis 2 grand, šviesos jungiklis 3 bonda, šviesos jungiklis valtimis

Yra Protingas Prietaisas No
Temos Architektūra
Stilius Europa
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų