Dizaineris Pažymėjo Tne 2-Diržas su Spygliais aukšti kulniukai Lakinės Odos kniedėmis Sandalai Moterims Dygliuotos Strappy Suknelė, Batai valentino

€15.07

€18.84

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

>>> Pasirinkite Dydį

- Mūsų dydis pagal pėdos ilgį .prašome pasirinkti dydį accordding snukio ilgis . - 98% pirkėjams pasirinkti tinkamo dydžio, matuojant pėdos ilgį . - Leiskite pasirinkti tinkamą dydį pagal keturis žingsnius .Rugsėjis 1 : Parengti tuščią popieriaus Rugsėjis 2 : Vieta jūsų koja ant tuščių popieriaus Rugsėjis 3 : Mark pabaigos savo kulno ir patarimas jūsų ilgiausias pirštas Rugsėjis 4 : Išmatuokite ilgį su liniuote ir sužinoti, dydis ne mažesnis nei 1 diagrama.Pavyzdžiui , jei jūsų pėdos ilgis yra 24 cm , jums turėtų pasirinkti dydį JAV 7 .Ne UK!!!

Dėmesio:

A. Batai dydis yra šiek tiek skiriasi nuo JAV,prašome rinktis pagal jūsų pėdos ilgis.

B. Jei yra kažkas, kvapas,prašome įdėti į atvirą orą arba vėdinamoje vietoje keletą dienų,tai bus gerai.

C. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai,ačiū už jūsų supratimą.

2.Produktas pasižymi:

3.Pristatymas:

Mes Laivas visame Pasaulyje.Įsitikinkite, kad palikti telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10 55 darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 55 darbo dienų.

4.Apmokėjimas:

Mes rekomenduojame naudoti sąlyginio Deponavimo ir T/T", Vakarų Sąjunga, Kredito Kortelės galioja visiems ,Kai atlikti mokėjimą naudojant sąlyginio Deponavimo, jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą.Pinigų yra išleista tik mums patvirtinę pristatymo.

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su www.dazasvydziomusiai.lt.

5.Grąžinimo Politika :

Mes sutiko grįžti, tačiau jūsų daiktai gali būti grąžinti iki 7days

po reach pirkėjo pusės.Daiktas turi būti grąžintas tokios pat būklės, kad jie buvo išsiųsti, originalioje pakuotėje su visais pridėtose,ir pirkėjas turi apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti elementą atgal.

6.Atsiliepimai :

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Klientų aptarnavimas yra mūsų No. 1 tikslas.Mes norime žinoti jūsų pasiūlymų ir nuomonių dėl mūsų prekes ir paslaugas jūsų atsiliepimų.

Žymos: sandalai moterims, akiniai korėja, vėliau valentino batai, shose moteris, aukštakulniai moterims, prabangių batų moterys, pistoletas kniedės, hat dygliuotos, "chanel" batų, platforma minkštas aukštakulniai sandalai

Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Moterų Batai Didelio Kelio batai
Lytis Moterų pavasario rudens batai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Su Platformomis Taip
Kulno Tipas Kanopų Kulniukai
Proga suknelė
Uždaryti Tipas Slip-On
Mados Elementas Sagtis
Sezonas Pavasario/Rudens
Pamušalas PU
Platformos Aukštis 0-3cm
Kulno Aukštis Aukštas (3" ir iki)
is_handmade Taip
Aukštakulniai batai Moterų batai siurbliai
Padas Medžiaga Guma
Vidpadžio Medžiaga Guma
Elemento Tipas Siurbliai
moterų batai Moterų Batai
Papuošalai Paprastas
Kojų Formos Pažymėjo Tne
Prekės Pavadinimas okkdey
Batai Auliniai Batai
Siurblio Tipas Kulkšnies Dirželis
Stilius Naujovė
Modelio Numeris 3302
procesas Klijų
Batviršio Medžiaga PU

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų