Nemokamas Pristatymas Automobilio SĖDYNĖJE UŽ SKODA FABIA MK1 1999-2007,Automobilių Aksesuarai, Auto Dalys Porankiu Konsolės Lange Vairuotojo Porankis

€53.35

€59.28

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Tilptų Modelis: UŽ SKODA FABIA MK1 (1999-2007).Pastaba:

Jei nesate tikri, ar jis gali kreiptis į savo automobilį, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes patikrinti jums.

Pristatymas Info:

Nuotraukos yra 100% tiesa produktus.Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas.Taigi, nedideli spalvų skirtumas gal egzistavo.

Nemokamas pristatymas elementą mes laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu.Jūs gausite, kad jis apie 18-30 dienų.Dėl griežtos tvarkos muitinės formalumus,ji bus atidėtas, apie 30-60 dienų.Pls, nereikia pirkti ji jei negalite priimti.

Jei norite, laivas greitai,tokios, kaip DHL\ "FEDEX" \TNT...pls susisiekti su mumis prieš užsakymą,Mes galime pasirinkti geriausią pristatymas jums.

Importo Muitai: Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Mes pareiškiame, užsakymo vertė bus mažesnė 30usd, kad stengiamės išvengti muitinės mokestį.

Grąžinimo Politika: rašykite mums 3 dienas, jei jūs nepatenkinti produktų ar yra žalos atlyginimo transporto.Bet jūs turite atsiųsti mums nuotraukas iš jų tai įrodyti.Jeigu jūs norite grąžinti prekes,prašome laikyti juos pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.Mes grąžinsime jūsų užsakymo apmokėjimą, kai mes jį gavo,tačiau grąžinamosios išmokos suma neapima laivybos kaina.

Teigiamų Atsiliepimų: Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių, kai jūs gaunate užsakymą.Jei turite kokių nors problemų dėl elementą, kurį jūs turite,pls susisiekti su mumis ,mes jums išspręsti visas problemas už jus.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti bet kokią problemą.

Žymos: audi a6 c6 aliejus, skoda fabia 2, bžūp skoda octavia tour, skoda yeti, porankiai skoda octavia, porankiai, skirti škoda fabia 2, porankiai fabia, porankis automobilių universalios, porankiai octavia 5, octavia 2 skoda

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Medžiagos Tipas Odinis\Audinys
Prekės Pavadinimas VVTKK
Elemento Aukštis 23cm
Metų 1999-2007
Elemento Ilgio 31cm
Modelio Pavadinimas Už Skoda Fabia MK1
Elemento Plotis 12cm
Elemento Tipas Porankiai
Specialios Funkcijos Kolonėlė+Saugojimas
Prekės Svoris 2kg

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų