10/20/30 Pack neslidus Aksomo Vaikai Pakabos Dėl Striukes, Kelnes, Suknelę, Drabužių pakabos karšto pardavimo Buitinių įrankių#WBY

€5.38

€7.90

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

10/20/30 Pack Neslidus Aksomo Vaikai Pakabos Už Striukės, Kelnės, & Suknelė Drabužius Gary Rožinė

Pardavimo taškas:

10/20/30 galima Dramblio kaulo vaikas aksomo, ne slydimo pakabos, siūlanti 360 laipsnių pasukama, blizga, "chrome" kabliukų ir įpjovomis pečių, kad bus padaryti kabinti drabužius paprastas malonumas!

Minkštos tekstūros iš aksomo, drabužių pakabos spaustuvai, subtilus daiktų, tokių kaip camisoles ir tankai lengvai, o jos tvirtos, tačiau lengvos konstrukcijos, gali atlaikyti didžiausias svoris 10 svarų idealiai tinka kabinti sunkiųjų drabužių, pavyzdžiui, paltai.

Nemokamai iki 100 procentų daugiau vietos ant drabužių stovas su ultra plonas profilis iš šios erdvės taupymo slim aksomo pakabos.

Pečių linija ant Dramblio kaulo, aksomo, pakabos, yra kontūrinė padėti išsaugoti drabužių formos ir funkcijos tiksliai-sumažinti griovelius, išlaikyti dirželiai vietoje.

Ziajać pakabos funkcija horizontali juosta, kad yra įtrauktas į prabangaus aksomo, kad abi rankenos ir užkerta kelią raukšles.

F eature: Medžiaga: aksomas

Dydis:28x21.5x0.5

Spalva : Gary Rožinė Kiekis: pasirenkamos

N pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Aš nclude: 10/20/30xNon Slydimo Aksomo, Pakabos

Žymos: vaikų kambario kilimas, skalbimo stendas, suknelė stovo, vaikai berniukai, pakabos, suknelė kabyklos stovo, rankinės stovas stovas, kelnių pakaba, vyrai ziajać pakaba, pakopos kelnes pakaba, balta vaikai pakabos

Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Nuolatinis
Yra Ištraukiamas, ar Ne No
Yra Sulankstomas, ar Ne No
Medžiaga PC

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų