HX Naujausias Krikščionių Jėzus Katalikų 3D Spausdinimo Vyrų, Moterų Hoodie Palaidinukė Harajuku Mados Rudens Atsitiktinis Tracksuit Lašas Laivybos

€13.26

€20.71

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į mano parduotuvę ir Mūsų paslaugos: 1. Mes siūlome aukštos kokybės produktas. 2. Jums bus pirkti tiesiai iš kinijos gamyklų. 3. mes išskleidžiamajame laivybos ir naujausias dizaino stilius jums. 4. Jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! 5. Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą, ir pan., teisinga ir išsami. 6. prašome leiskite mums turėti laiko kalbėti, jūs, neatidarykite ginčo pirmas.Apie spalvų skirtumai: 1. Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jie suprato tai gerai.Ačiū!DYDIS:

1. Mūsų produktas yra Azijos Dydį !Ne MUMS/Euro Dydžio !!Prašome Pasirinkti 1-2 Didesnį Dydį!Dėkojame už jūsų paramą ir linkime jums malonaus apsipirkimo internete.

Medžiaga Pastaba: Visi mūsų produktai yra pagaminti iš Poliesterio ir Spandex,(90%Poliesteris,10%Spandex).Ne medvilnės.taigi, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Modelis Pastaba: nuotrauka spausdinama ant abiejų pusių, Paprastai atgal toks pat kaip priekyje.Interjero produktas yra balta.

Žymos: krikščionių marškinėliai, krikščionių tikėjimo hoodie, mada moterims, striukė jėzus, jėzus megztinis, komanda jėzus hoodie, jėzus palaidinukė, krikščionių palaidinukė, 3d spausdintuvas, krikščionių pakabukas

Drabužių Ilgis Reguliariai
Tipas Reguliariai
Rankovės Stilius Reguliariai
Uždaryti Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Spausdinti
Su gobtuvu No
Apykaklės O-Kaklo
Stilius 2 Rudenį tracksuit
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius 1 Unisex sportiniai, bėgiojimo
Medžiaga Spandex
Storis STANDARTAS
Nuimamas Dalis NĖRA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų