Akvariumo Priežiūros Priemonių Rinkinį Pincetu Žirklės Gyvi Augalai, Žolės Aquario Aksesuaras Žuvų Vandens Naminių Reikmenys

€11.55

€16.50

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Feaures:5vnt/set Akvariumo Priežiūros Priemonių Rinkinį Pincetu Žirklės Gyvi Augalai, Žolės Aquario Aksesuaras Žuvų Vandens Pet

Techniniai duomenys:

【ĮRANKIŲ RINKINYS GRAŽUS AQUASCAPE】Aquascaping nėra vien tik, įskaitant augalų savo akvariumo.Tai reiškia, įmantriai organizuojant augalų ir kitus dekoratyvinius elementus, pvz., akmenų, žvyro ir substrato.Labai padeda, kad būtų lengviau jums yra Akvariumas Įrankių Rinkinys.Tai yra visiškai su visų pagrindinių priemonių jums reikės sukurti ir išlaikyti jūsų akvariumas su substrato mentele, tiesiai & lenktos žirklės, tiesiai & išlenktas pincetu.

【 PATEIKIA TIKSLIĄ PJOVIMO ir surenka NEŠVARUMUS, LENGVAI】 Su jų aštrūs peiliai, galite naudoti savo tiesūs arba kreivi patarimas genėjimo žirklės, šukavimas ir kirpimas savo vandens augalų.Dantytų Pincetai šis paketas gali būti naudojamas pašalinti nešvarumus iš jūsų akvariumo dugną.Perkelti dekoras, akmens arba žvyro kruopščiai naudojant kastuvas atidžiai scoop juos.

【SAUGUS naminiai ir kiti AUGALAI 】Su supaprastinta ir plonas paviršiaus, jis sukuria jokios žalos net ir su savo mažas ar plonas augalai, kaip galite dirbti aplink su savo dizainą ir nuolatinė priežiūra.Nes tai yra taip pat nerūdijantysis, ji neleidžia užteršti gyvenimo aplinką jūsų vandens gyvūnai.

【PATOGU IR LENGVA NAUDOTI】 Su savo įgimtas lankstumas, jis lengvai gauna net sunkiai pasiekiamose vietose ir be vargo mows žemyn naujų žinių augalai.Pirštais nebus įtempti, nes jos sklandų rankena, ji užtikrina paprastą naudojimą ir jums patiks projektavimas ir rūpintis savo akvariumo dar daugiau.

【PATVARUS, aukščiausios KOKYBĖS ĮRANKIAI】, Pagaminti iš vandeniui nerūdijančio plieno medžiaga, šių akvariumas essentials " yra garantuotas, atsparus korozijai.Tai taip pat ateina su juoda atveju lengva saugoti po naudojimo.

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva:Sidabrinė

Dydis:Black box : 35 x 10 x 3cm/13.78 x 3.94 x 1.18 į

Pastaba:

Siekiant užtikrinti net ilgiau, naudojimo, primename, kad šios:

a) Nuplaukite gėlu vandeniu prieš pirmą naudojimą.

b) Visada išskalauti ir sausas naudojant švarią audiniu po kiekvieno naudojimo.

c) Skirti šiuos įrankius akvariumas naudokite tik.

d) Laikykite atokiau nuo vaikų ir augintinių.

e) Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

f) Prašome leisti 1-3mm nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.Ačiū!

Pakuotė:

1 × Mentele

1 × Lenktas Pincetas

1 X Tiesus Pincetas

1 × Tiesiai Žirklių

1 × Lenktas Žirklių

1 x " black box

Žymos: akvariumas žirklių rinkinys, vandens augalų, viv, akvariumas statula papuošalai, groot akvariumo apdaila, pruner didelis žirklės, akvariumo bio kamuolys filtras, Chihiro, slyvų bonsai žirklės, žirkliniai džiovintų slyvų

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas Leiskite Augintinio

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų