Prady moterų SKAND Kvepalai 100 ml, su garintuvas

€6.58

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

SKAND PAGAL Pasiruošę Kvepalai 100 ml / kvepalai Kvepalai vanduo EAU DE TOILETTE

Garsaus ispanų prekės ženklo PRADY demonstruoja savo kvepalus.Pagamintas 100% Ispanijoje, grindžiama labai aukštos kokybės žaliavų, išlaikęs visus kokybės kontrolę ir yra dermatologiškai patikrintas.Jie taip pat atitinka Europos Sąjungos teisės aktus.

PRADY panaudojo savo formules kiekvienam savo kvepalus, derinant aromatinės esencijos dėl to, kad primena prestižiškiausių kvepalai.

Pateikiama 100 ml stiklo konteineriai su garintuvas, supakuota į originalią termiškai uždaromos kartono atveju su apsaugine plėvele.

Tipas pristatymas daro produktas kainuoja gerokai pigiau, todėl jis turi būti prieinamas visai visuomenei nereikia teikti didelės sumos pinigų.

& Iquest; jūs ieškote puikus ir daugiau dovana?Tai jūsų šansas.Duoti PRADY kvepalai, mėgautis savo mėgstamą didelį autoritetą kvepalus už nedidelę kainą.

Gali būti alkoholio 75% mln.Priklausomai nuo pasirinkto aromato.

NE siuntas, yra pagaminti Kanarų Salas, SEUTĄ ir MELILIJĄ

Žymos: kvepalų moterims, korėjos kvepalai bts, sexy angel kvepalai, kvepalų vyrams, kvepalų moteris, gabriela sabatine dezodorantas kvepalai, miniatiūriniai kvepalai carolina herrera, valentino, mielas angel kvepalai, prekės ženklo kvepalų

Prekės Pavadinimas PRADY
Elemento Tipas Antiperspirantas
NET WT 100ml
Kilmės ES(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų