Putojantis Širdies Žiedai 925 Sterlingas Sidabro-Papuošalai Nemokamas Pristatymas

€14.81

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

925 Sterlingas sidabro lydinys, sidabro, kuriuose 92.5% masės sidabro ir 7,5% masės kitų metalų, paprastai vario.Šis gražus žiedas ketaus kieto .925 sterlingas sidabro.Ji yra suderinama su Pandor, Troll, Chamilia, Biagi, ir kiti papuošalai, ir sukeisti su Pandor pakabukai / karoliukai!Iš Sterlingas sidabro, puiki dovana bet kokiai progai.Medžiaga: 100% Autentiškas 925 Sterlingas Sidabro Spalva:tas Pats, Kaip Toliau Nuotraukos Dydis:50#,52#,54#,56#,58# Es Standartas(Pasirinktinai) Pakuotė:1pcs/opp krepšys

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus siųsti paštu man, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Kokių KLAUSIMŲ apie produktą, dydis, spalva, graviruoti žodžius,pakuotės,pristatymo laiką ir būdą, ir kt.Jei jums tikrai rūpi kai kurie klausimai, kaip anksčiau nurodė, prašome kreiptis į mus pirma.Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai.

Bet nepatenkinti problema, produts, paslauga, laivybos klausimais, prašome kreiptis į mūsų pardavimų per pirmąjį. 1)turtas, bus sended per 48 valandas po patvirtinantis mokėjimą. 2)elementus galima pasiekti 12-21 darbo dienų. 3)Jei jums nereikia gauti,prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Kaip Pirkti ir MOKĖJIMO:

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per www.dazasvydziomusiai.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Mes patarti klientams teikti mums nuotraukas ar vaizdo rodyti produktai " problemą, o noriu paprašyti išsiųsti ar grąžinti pinigus.Mes jums patenkintas sprendimas griežtai accordding į faktus.

1)Daiktai turi būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.

2)prekės gali būti grąžinamos per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos. 3)grąžinamos, laivybos mokestis turėtų būti imamas pirkėjas.

1)Mes desime visas pastangas, kad padaryti jūsų pirkinių labiausiai malonus ir nuostabus! 2)Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, suteikia mums galimybę išspręsti jūsų problemą. 3)Kai jūs paliekate teigiamų atsiliepimų dėl mūsų, mes sugrįšime to paties jums nedelsiant.

Žymos: bazinė žiedai širdies, vėliau širdies žiedai, žiedai širdys šalis, širdies pirštų žiedai, saldus širdis žiedai, žmogaus širdies žiedai, raundas širdies žiedas, gražus širdies žiedai, širdies band žiedai, sušaldyti širdies žiedai

Bauda ar Mados Bauda
Pristatymas greitai ir nemokamai
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Proga Šalis
panaudota moterų vestuvės žiedai
Pritaikyti galima urmu
Savybės Putojantis Širdies Žiedai
Šalutinis Akmens NĖRA
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
CertificateType GDTC
Pažymėjimo Numeris N/A
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas CKK
Formos\modelis Širdį
Stilius Madinga
Modelio Numeris 20FLR217
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas autentiškas 925 Sterlingas Sidabro žiedai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų