Vyrų, Moterų, Drobė Virtuvės Virėjas, Prijuostės, Virėjo Padavėjo Vienodą moterų ir vyrų Kirpykla Dažymo Darbus BBQ Prijuostė Kepyklų Anti-Purvinas darbo drabužiai

€5.76

€8.22

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Gerbiami pirkėjui:

Jei pasirinksite "Ekonomikos" režimas, gabenimo, tada sezono metu, logistikos, kai kuriose šalyse bus atidėti gauna paketus o.Jei negalite priimti nedelsiant, tada prašome pasirinkti, oro paštu, greičiau transportu ir apsauga.

Mes teikti individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas ir daugiau prioritetinių paslaugų.Jūs galite susisiekti su manimi, jei jums reikia daugiau kiekį ir individualius sprendimus.Jūs gausite nuolaidą "Exclusive" VIP kaina.Tikimės, kad dirbti su jumis!I bus jūsų geriausias tiekėjas.

Rinkti mano parduotuvėje, tapo mano gerbėjai, mano parduotuvėje nuolaida veikla, gerbėjai galės gauti didesnę VIP nuolaida。

Mes teikiame spausdinimo ir siuvinėjimo paslaugos, OEM ir dropshipping , pirkėjų, kuriems reikia susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, siųsti savo HD LOGO į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą.

Pirkimo Patarimas:

Kai gaunate produktą, produkto, atrodo, "subtilus, subraižytas, sulaužytas, išlenktas smeigtukai", jei jokios įtakos naudojimas, aš priimti jūsų nesutarimų, jei nesutinkate, nenaudokite mano, Kad pirkti parduotuvėje, žinoma, jei priimsite šį subtilų produktą situacijos, per protingą atveju, kai mes venkite ginčų, galėsiu pasiūlyti jums keletą nuolaidų dėl savo nauja tvarka.

MŪSŲ PRODUKTAI-----Prašome apsvarstyti prekės tikrasis produktas showwithout modelis wering kaip tikra nuotrauka, kad bus tas pats, kaip jūs gauti.

MŪSŲ TARNYBA----Galite kalbėtis su mumis už bet kokius klausimus per Prekybos Vadybininkas,mes pasistengsime atsakyti jums iš karto,jei mes ne internete.prašome e-mail mums,mes susisieksime su jumis, su 24 valandas.

MOKĖJIMO----šiuo Metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.dazasvydziomusiai.lt ateityje.

PRISTATYMAS----Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu.Pirkėjams iš kitų cuntries,jei jums padaryti didelių užsakymų ar ugent užsakymai,prašome susisiekti su mumis express pristatymas prieš apmokėjimą.Mes jums rasti geriausią sprendimą, sutaupyti savo išlaidas.

GRĮŽTI & KEISTIS----Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš išsiuntimą,jei kurios nors reson esate nepatenkinti apie elementą,jums gali grįžti į jį jav pagal pradinę būklę per 7days gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę,prašome susisiekti su mumis priešas išsamias grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Žymos: nissan vanette, prijuostė virtuvės, virėjo švarkas, prijuostė virtuvės moterims, sailor mon vienodas, prijuostė, ilgai šukuosenų cape, audinys virtuvės vienodas, prijuostė grožio salonas, paris drobės paveikslai

Klasifikacija Rankovių Prijuostė
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Tipas Kombinezonai su antkrūtiniais
Medžiaga Drobė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris APR079
Stilius Japonija Stilius

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų