Japonų Anime paklodės Patalynės Lapas Patalynės Komplektai Bedcover Antklodė Padengti Pagalvės užvalkalą 4PCS

€100.90

€106.21

-4 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Keturi Gabalas-Kostiumas Patalynės Pro kanalai apima 1 antklodė padengti, 1 lova lapas, 2 pagalvių užvalkalai Visi vaizdai parduotuvėje gali būti pritaikytas į Keturias Gabalas-Kostiumas Patalynės!

Ir jei mes neturime sandėlyje, nuotraukos norite, taip pat galite siųsti man nuotrauką norite tinkinti savo Keturių Gabalas-Kostiumas Patalynės! ps: jei Norite užtikrinti kokybę, prašome siųsti aukštos raiškos vaizdus!

Skalbimo mašinai: medvilnė audinio šarmo, bet ne rūgštis, gali būti 30 laipsnių vandens temperatūroje su muilu ar kitų neutralus ploviklis, būti atsargūs, ne mirkti per ilgai sukelti nuspalvinimas rankų plovimo: Nuplauti plovikliu arba neutralus ploviklis, ir paglostyti švelniai saulės pašalinti dulkių, Išdžiūti: dedamas į lauko vėdinimo, jei jūs naudojate džiovintuvas, temperatūros kontrolės 35 laipsnių, taip, kad nedvejodama.

Žymos: audinio japonų, patalynė japonų, anime antklodė, vilnos paklodės, anime paklodės hyoka, anime paklodės cao, anime paklodės 2, lova japonų, molio paklodės, audinio japonijos spausdinti

Stilius Animacinių filmų
Prekės Pavadinimas ACGN
Kiekis 4 vnt.
modelis Paprastas Dažyti
Audinio Skaičius 80
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Taikymo Dydis 1,5 m (5 pėdų)
Medžiaga 100% Medvilnės
Siūlų Skaičius ≥600s
Technics Audiniai
Svoris 3.5KG
Modelio Tipas Animacinių filmų
Modelio Numeris Pritaikyti
Naudoti Namuose
Tipas Lape & Užvalkalas Rinkiniai
Reitingas Klasės
Įdaru NĖRA
Audinio Tankis Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų