Reguliuojama Dviračio Diskiniai Stabdžiai Galiniai Diskiniai Rotoriaus Stabdžio Alkūninius ir Stabdžių Kabelio Komplektas su 2 Stabdžiai Kalnų Dviratis

€17.64

€33.92

-47 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas

Šis punktas yra pakuotėje mechaninė galiniai diskiniai stabdžiai su 2 stabdžiai nustatyti, kurie yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir aliuminio.Rotorius yra puiki forma, minimalus nulio arba pažymėti elementus, ir jis tinka daugumai atvejų.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Plastikas ir metalas

- Dydis: Apytiksl. 27x16.5x5cm

- Puiki forma, minimalus įbrėžimų ar ženklai ant daiktų.Pilnas komplektas, ištraukė iš didelio rėmo, tinka daugelio programų.

- Jaučiausi puikiai dėl bandymo važiuoti, daug medžiagos, trinkelės, suportas dizainas.

- Atlaisvinkite varžtus ir įdiegti galiniai suportai ant diskiniai stabdžiai laikiklis rėmo.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

1 rinkinys dviračių stabdžių rinkinys

Žymos: dviračių bleed kit "shimano", dviračių stabdžių diskų komplektas, dviračių rotoriaus, stabdžių diskas, stabdžių sram, dviračių kabelis stop, breake kabelis reguliatorius, 180mm rotor, pertrauka kabelis reguliatorius, skriejikas rotorius

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Vorcool

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų