Cronos Sub-Naras Prabanga Vyrai Žiūrėti Nerūdijančio Plieno SW200 Apyrankė Keramika Sukasi Bezel 200 metrų Atsparus Vandeniui

€278.38

€352.38

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Išsamiai

Išsamiai Ekranas

Produkto Išsamiai

Vežimas

1. Drop Laivyba Mes remti drop laivyba, mes galime siųsti savo, kad jūsų kliento, Prašome palikti savo kliento adresą, kai jūsų užsakymą.Mes teikiame OEM & ODM paslaugų ir mažas pak kad per daug, susisiekite su mumis jei jums reikia.

Pristatymo Laikas

DHL/UPS/EMS:4-15 Dienų Ali express Premium Pristatymas:15-20 dienų Ali express " Standarto Pristatymas:24-44 dienų Kinija Paštu Oro Paštas:15-60 dienų

Maloniai Pranešimas

Dėl muitinės ir oro ar jūrų sezonus, pavyzdžiui, kalėdų pristatymo laikas už jus.Prašome būti kantriems laukti šiek tiek daugiau laiko.

Custom Muito Ar Importo Mokestis

Išvardytų kainą svarbiausia yra ne, įtrauktų visus mokesčius, pirkėjai yra atsakingas už muito ar importo mokesčių savo šalyje.

Grąžinimo Politika

Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, jei elementas, kurį gavo skiriasi nuo aprašymas.Grąžinamoji išmoka bus suteikta po to, kai mes gauti prekes atgal ir kokybės bauda.Prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą visus daiktus atgal.Siuntėjas siuntimo išlaidas negrįžta ir atgal laivybos išlaidos turėtų atkreipti jūsų pusėje.Ačiū už jūsų dėmesį.

Garantija ir Garantijos

1. 12 mėnesių garantija, pirkti su pasitikėjimu 2. Visos prekės yra visiškai naujos ir praėjo griežtus kokybės patikrinimas 3.Jei u yra ne patenkinti, kai ją gavote ir norite grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

SVARBU

Rusijos klientų prašome nurodyti vardą, pavardę ir adresą,rusijos Federacija, importo politikos", reikia, kad jis.

DUK

1. Kaip daryti, jei ten yra vandens viduje žiūrėti?Jei yra tik nedidelis kiekis vandens garų viduje žiūrėti, vandens garai bus automatiškai išnyksta per tam tikrą laiką, arba dėvėti žiūrėti ant jūsų riešo su aukštyn kojom, Dviem valandomis vėliau, vandens garai bus automatiškai išnyksta.Jei yra keletas lašų viduje žiūrėti, Jums reikėtų remonto žiūrėti kaip įmanoma greičiau. 2. Kaip daryti, jei gavo sugadintas sklypas ar produktą?Jei gavote pažeistą sklypas ar produkto, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jums gali grįžti atgal sugadintas vienas, o mes pasirūpinsime, išsiųsti naują, jums. 3. Kaip žinoti, kur yra sklypas prie?Galite patikrinti, iš 4PX sekimo svetainė bazę sekimo numerį mes sąlyga. 4. Ką daryti, jei noriu gauti žiūrėti, kaip greičiau aš galiu?Jūs galite susisiekti su pirkėju pakeisti express kanalo ir mokėti papildomų mokesčių. 5. Speciali pastaba: Visiškai automatinis mechaninis laikrodis, remiasi judesio rankos ir automatinė likvidavimo, todėl privalo dėvėti daugiau nei 8 valandas per dieną, siekiant užtikrinti laiku ir tiksliai.Dalis automatinis mechaninis laikrodis ant grandinės taip pat galite rankiniu būdu ant grandinės papildyti energijos, metodas yra sąlygomis mygtukų nereikia ištraukti, 15 ratu pagal laikrodžio rodyklę.Nėra automatinio grandinės rankinis ir automatinis mechaninis laikrodis, negali sudaryti rankomis grandinėje energijos. 6. Įspėjimas: Žiūrėti žymiklį 8 p.m.iki 4 ryto kitą dieną, visą laiką, nereikia reguliuoti, kalendorius, savaitės greitis-telefono mygtukus ir paspauskite mėnesius.Kitaip jis bus rodomas reiškinys kalibravimo yra neveiksminga, ir gali padaryti greitojo rinkimo mygtukų infarktas žalą stumti kartą, judėjimas bus sugadintas.Mechaniniai laikrodžiai turėtų toli nuo televizijos, kompiuterių ir kitų dalykų, su magnetinius laukus, taip, kad nedarytų įtakos žiūrėti darbą.

Žymos: vyras žiūrėti, ary laikrodžiai, akmuo kristalas, aliang mens watch, pagani žiūrėti, heimdallr, vyrų megztinis, vyrai žiūrėti, įdomus žmogus žiūrėti, rolex

Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Grupė Metalo Apyrankė
Byloje Formos ROUND
Prekės Pavadinimas LUGYOU
Ciferblato Skersmuo 40mm
Byla Storis 0,8 mm
apyrankė Šlifuoto
Atsparumas Vandeniui Gylis 20Bar
Judėjimas PT5000 / SW200
Užsegimas Tipas Lankstymo Sagtimi su Saugos
Spustelėkite Bezel 120 paspaudimų
Juostos Plotis 20mm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Funkcija šviesos rankas
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Modelio Numeris L6005
BEZEL Keramikos
Byla Nerūdijančio Plieno
Stilius Verslas
Juostos Ilgis 19cm
Dėžės & Atvejais Medžiaga Plastikiniai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų