50 Vnt 3 Sluoksnis Vienkartiniai Kaukė Stabdžių Dulkes Burna-mufelinė Veido Kaukės Vyrai Moterys Anti Rūko Veido, Burnos Kaukės Kvėpuojantis Burną Dangtis

€14.41

€28.82

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Aprašymas

【3 Sluoksnių Medžiagos】 Įrengta unikali 3 sluoksnių neaustinis audinys, mūsų veido kaukės leidžia kvėpavimas laisvai ir comfortablely, o užtikrinti maksimalią apsaugą už jus.

【VIENAS DYDIS TINKA LABIAUSIAI】Mūsų veido kaukės, gaminamos iš tos pačios standartizuotas dydis 17,5*9 CM / 6.89*3.54 Cm, kuri tinka daugumai suaugusių ir vaikų.

【Atsparus VANDENIUI DIZAINAS】sluoksnis audinio mūsų veido kaukės yra pagamintos iš drėgmei atsparios medžiagos, kuri filtruoja pavojingiausias medžiagas.

【PATOGU ir LENGVA NEŠIOTI】: Įrengtas, su stipriu minkštas ir labai patvari, earloops, mūsų veido kaukės pašalinti slėgio ausis.

【PLATUS】 Mūsų veido kaukės yra puikus apsaugoti jus nuo dulkių, smėlio arba smogas.Mūsų veido kaukės yra puikus namas valymas, nagų salonas, dažymas, gamyklų ir statybos darbams ir kt.

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: 3 sluoksnis ne-audiniai

Numeris: YC0141

Dydis: 17.5*9 CM / 6.89*3.54 Cm

Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.

Paketas apima: 50PC vienkartinės veido kaukės

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Paveikslų Paroda

Žymos: akmens anglių kaukė, medvilnės kaukė burną, medvilnės kaukė, anime kaukė burną, dulkių respiratorius, veido kaukė burną, medvilnės kaukę nuo dulkių., audinio kaukė, kaukė burną raštas, stabdžių dulkės, veido

Funkcija Anti-dulkių
Medžiaga 3 sluoksnis ne-audiniai
Kilmės Kita
Elemento Tipas Kaukės
Modelio Numeris YC0141
Kiekis 50pcs
Apsaugos klasė NĖRA
Dydis 17.5*9 CM / 6.89*3.54 Inches
Taikoma Suaugusiųjų
Gyvenimo ciklas Vieną kartą

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų