Megaorei 2 Night Vision Medžioklės Kamera Riflescope Akinių Infraraudonųjų Spindulių Žiūronai Monokuliarai Priedą Snaiperis Lankytinų Vietų, Priedai

€65.67

€131.34

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Megaorei2 Naktinio Matymo Riflescope Medžioklės Monokliai Optika Regos Taktinis 850nm Infraraudonųjų spindulių LAZERIO SPINDULIŲ Naktinio Matymo Medžioklės Camera VCR

Pamiršti kitų "PASIDARYK pats" naktinio matymo taikymo sritis fotoaparatų rinkoje!Pažvelgti MEGOAREI2! GERAI, kūnas atrodo taip pat, bet siela visiškai skirtingi!Ji yra tikra, skaitmeninis 720p HD raiška, ji gali filmuoti ir fotografuoti nuotraukas visiškoje tamsoje naktį!"Pirkti dabar" ir pasidalinti savo medžioklės video su savo draugu!

PATIKRINTI, KAIP MŪSŲ KLIENTAMS BANDYMO MEGAOREI2

Naktinis Matymas: 5 žvaigždžių!HD raiška: 5 žvaigždžių!Anti-atsparus smūgiams: 5 žvaigždžių!

FILMUOTI IR FOTOGRAFUOTI NUOTRAUKAS DALINTIS SU DRAUGAIS

Patentų Megaorei2 Naktinio Matymo Riflescope Medžioklės Monokliai Optika Regos Taktinis 850nm Infraraudonųjų spindulių LAZERIO SPINDULIŲ Naktinio Matymo Medžioklės Camera VCR leidžia filmuoti ir fotografuoti nuotrauka pasidalinti su savo draugais, kai esate medžioklė arba stebint laukinių gyvūnų.

AIŠKIAI MATYTI, DIENĄ IR NAKTĮ

Su Megaorei2 naktinio matymo riflescope kameros, jūs galite pamatyti, ir įrašyti bet kokį objektą ne visiškos tamsos.Todėl jūs galite mėgautis savo medžioklės dieną, ir naktį.Jūs galite matyti iki 400-kieme diapazonas su savo infraraudonųjų spindulių naktinio matymo taikymo Sritį.Idealiai tinka įvairių naudojimą, pvz., priežiūros, naktį, Medžioklės, laukinių gyvūnų stebėjimo ir tyrinėti urvų ir pan.

SUPER ANTI-SHOCK / RECOILPROOF

Atsparus smūgiams/RECOILPROOF visada yra vienu iš pagrindinių taškas naktinio matymo riflescope kamera.Keletą gamintojas arba užsakovas gali išspręsti problemą.Mes ją išspręsti! 1. Į Megaorei2 naktinio matymo riflescope fotoaparato, mes silikonu, siekiant apsaugoti svarbius komponentus, kurie yra lengvai skaldytų įprastu "PASIDARYK pats" naktinio matymo prietaisas dėl sunkaus smūgio, atatranka.Tai silicio įvyniojimas dizainas leidžia SUPER ANTI-SHOCK veiklos Megaorei2. 2. Megaorei2 naktinio matymo riflescope fotoaparato akumuliatoriaus skyriuje naudoti patentų dual pavasario dizainas, dvi spyruoklės iš abiejų baterijų skyrelio pasinaudoti baterijos sandariai, todėl jums niekada nerimauti, kad baterijos bus prastas kontaktas ar iššokti iš kabinos dėl didelio šoko atatranka.

VISI 18650 BATERIJOS YRA GERAI

Baterijos 18650 4200mAh 3.7 V, Li-ion: 3pcs reikia 2vnt Rodyti 1pc IR Apšvietimas (Baterijos nėra įtrauktas dėl laivybos kontrolės), nes mūsų patentų, dizaino, galite naudoti visų rūšių 18650 baterija nesvarbu, ilgis 65 arba 70mm.Dvi spyruoklės iš abiejų pusių akumuliatorių skyriuje galite pasinaudoti baterijos sandariai.Jums niekada nereikės nerimauti, kad baterija bus prarasti dėl atatrankos.

ATNAUJINTI 720P REALAUS SKAITMENINIS FOTOAPARATAS

Su Megaorei2 AI Smart IC viduje, mes padidinti kamera su 720P realaus skaitmeninės ir profesinės dienos/naktinio matymo jungiklis, reiškia, kad jūs galite gauti HD raiškos filmus ir nuotraukas ir pasiekia geriausius vaizdo efektus, dieną ir naktį.360 laipsnių reguliuojamas kameros padeda išspręsti dėmesio ir gauti aiškų vaizdą; 3MP ir 16MM kameros objektyvas turi didelį pagerėjimą, taškų ir laukas, vaizdo efektas geresnis ir aiškesnis, ir laukas yra platesnis.

720P HD " RAIŠKOS VAIZDO

Mes esame pirmasis "PASIDARYK pats" Medžioklės Naktinio Matymo Riflescope fotoaparatų rinkos, kuris gamina skaitmeninio signalo ir 720p HD raiška Naktinio Matymo Prietaisas.Kiti "PASIDARYK pats" produktų rinka yra visi su analoginis signalas, analoginis signalas reiškia snaigės ant ekrano.

PATOGI OPERACIJA MENIU PARAMA ĮVAIRIŲ KALBŲ

Sistema integruoja į Megaorei2 720p naktinio matymo riflescope fotoaparatas yra labai lengva ir patogu naudoti, tiesiog paspauskite mygtukus galinėje ekrano pusėje.Mes galime pasirinkti kalbą ir pakeisti nustatymus pagal jūsų reikalavimus.

4,3 COLIŲ LCD EKRANAS

Su Megaorei2 Naktinio Matymo riflecope Kameros, jūs galite pamatyti objektą LCD ekranas, nesvarbu, dieną ar naktį, tai yra patogiau nei žiūrėti tiesiogiai per sritį.

850NM IR ASISTENTAS ŽIBINTUVĖLIS DARO NAKTĮ, MEDŽIOKLĖS DAUGIAU PROFESINĖS

Megaorei2 naktinio matymo riflescope fotoaparato rinkinys nėra ekranas tipiškas švyti nuo terminio vaizdo matote filmus.Ji naudoja infraraudonųjų spindulių technologija, kuri reiškia ir geresnę vaizdo ir nešviečia aptikti šviesos išlaikyti savo poziciją paslėptas.Ir SPINDULIŲ žibintuvėlis nėra švyti matomos šviesos ji skleidžia nematomą Infraraudonųjų spindulių šviesos.Kad yra, kodėl ji yra idėja, už naktį, medžioklės, nes ji yra nematoma, plėšriųjų ir išlaikyti savo poziciją paslėptas, tai idėja fotografavimo sparta, šernas, vilkas, kojotas.Infraraudonųjų spindulių yra nematoma akimis, bet ji yra protinga IR kameros komplektas.Taigi, kai įjungiate IR žibintuvėlis tamsoje, galite pamatyti vaizdą ekrane tampa šviesesnis.Žibintuvėlio galva yra ištraukiama, taip pat galite nustatyti konvergencijos ir dispersija ir SPINDULIŲ šviesos spindulio ruožas arba suspausti žibintuvėlis gauti tinkamą ryškumą ir šviesos spektrą.Šis ir SPINDULIŲ žibintuvėlis yra modernizuotos, ji padidinti, matomas atstumas, tai naktinio matymo taikymo sritis kameros komplektas iki 400 metrų.

Žymos: už medžioklė, didelis šautuvas taikymo sritis, taikymo sritis nv008, šilumos imag, vaiko žiūronai, snaiperis rifl, 4X30, riflescope hakko, nv007, žiūronai profesinės bynolyt

Technologijos Naktinio Matymo Medžioklės Kameros ir VCR
Vaizdo Rezoliucija 7280*720p
IR Aptikimo Atstumas 200-400M
ir galia 3W
Infraraudonųjų SPINDULIŲ Bangos Ilgis
Speciali Funkcija, 2 Fotografuoti Nuotraukas, O Medžioklės
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa 3.7V
Nuotrauka Reolution 7920*1080p
Vaizdo Išvestis AVI
Naudojimas Naktinio Matymo Naktį Medžioklės Kameros
Baterija 18650 Ličio Baterijos (neįtraukta)
Ekranas 4.3 Colių LCD Ekranas
Išskirtinis Bruožas-1 Filmuoti, O Medžioklės
Modelio Numeris MEGAOREI2-VCR
Kameros Lęšis 16mm
Laikymo Tipas "MicroSD" Kortelės (TF Card) iki 128G

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų