Moterų mažo kulno batai, platforminiai batai rudens batai moterims 2020 Gothic Punk Mažo Kulno batai kovoti su moterų patenka Batai YMA941

€27.93

€54.75

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės: 100% Brand New .Dėl spalvų pasirinkimas: juoda(jis, kaip ir nuotraukose) Medžiagos : Pu odos (ji, kaip nuotraukose) Kulnai : 8cm(1cm=0.39 colių),prašome leidžiama 0.2-0.5 klaida !Platforma : 5cm (1cm=0.39 colių),prašome leidžiama 0.2-0.5 klaida !Į sizs atrankos: 35,36,37,38,39 Aukštos Kokybės, Madingi & Patogus Šį Batai yra labai mados ir populiarus, Tai yra labai populiarus dizainas, mes manome, jums bus meilė jį labai daug!

Grąžinimo politika:

1.Visos prekės yra kruopščiai tikrinami prieš, kad išsiuntė, ten bus ne grąžinamosios išmokos ir (arba mainų, daiktai, kurie buvo dėvėti ar sugadinta pirkėjo .Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

2. Visi daiktai turi būti grąžinti nepažeistą savo originalaus produkto pakuotė tokios būklės, kad jie buvo gauti, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus.

3. Jeigu jums reikia prekės grąžinimo, laivybos mokestis yra negrąžinamas.Grąžinamosios išmokos bus išduota mažiau mūsų laivybos kaina.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo/keitimo siuntimo išlaidas.

Pristatymas:

1.Nemokamas pristatymas: Kinija Paštu, Oro Paštu (≤ 2 kg).Jei norite, kad kiti metodas, prašome susisiekti su mumis.Tačiau egzistuoja papildomą pristatymo mokestį reikia mokėti, kai jūs pateikiate užsakymą.

2.Daugiau nei $200 už užsakymą bus pristatomos per EMS kai kuriose šalyse, 3-7 dienų atvykimas, nemokamas pristatymas.

3.Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas nuo visiškai išvalytas mokėjimą gautas.

4.Mes neturime laivų šeštadienį arba sekmadienį.

5.Sekimo Numerį, bus suteikta, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.

6.Kartais paketo gal apsistoti muitinės ilgą laiką,Prašome suprasti, tarptautinis pristatymas

Muitinės mokesčiai:

Dauguma laiko, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų, jei pirkti mažos kokybės.Mes pripažins, kad jis kaip pavyzdį ar dovana ir ženklas mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.mes neturime atskaitingas muito mokestis, Prašome patikrinti muitų politikos ne savo vietoje, pavyzdžiui, Italijoje ir Olandijoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius , tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra tai, ko mes siekiame!

Mes padarysime geriausia pasiekti šio tikslo!!

1.Jūsų Teigiami komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę.Maloniai prašome, kad jūs imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5.

2.Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos.

3.Jums turėtų būti nepatenkinti su jūsų sandoris: Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą.

Žymos: prekės dizaino batų, sandalai moterims, veido, plaukų vaškas, kulnas aukštas, "huawei" pii l21, žalia panelė, kulno batų moterys, aukšto kulno batų moterys, "chelsea" baltas, aukštakulniai moterims

Kulno Tipas Aikštėje kulno
Pamušalas PU
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis MOTERIS
Mados Elementas Grandinės
Sezonas Žiemos
Modelio Tipas Kietas
Padas Medžiaga Guma
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Batai
Modelio Numeris YMA941
Su Platformomis Taip
Uždaryti Tipas Dirželio Sagtis
Papuošalai Sagtis
Odos Stilius Minkštos Odos
Platformos Aukštis 0-3cm
Vidpadžio Medžiaga PU
Įkrovos Tipas Mados Batai
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Kulno Aukštis Med (1 3/4" 2 3/4")
Veleno Medžiaga Medvilnės Audinio
Kilmės KN(Kilmės)
Batviršio Medžiaga PU
Prekės Pavadinimas GBHHYNLH
procesas Klijų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų