Šuns Žaislas Širdies Žaislas Augintiniui Šildymo Pliušinis Žaislas, Patogus Elgesio Mokymas Pagalbos Žaislas Širdies Ritmas Raminantis Pliušinis Lėlės

€6.54

€9.48

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Širdies Naminių gyvūnų Žaislai: Mūsų pliušinis žaislas turi įmontuotą širdies prietaisas, imituojantis realų širdies plakimas, padėti gyvūnėliams, perėjimas į naujus namus, mažinti stresą, kurį sukėlė smarkus lietus, žaibas ar keliauti, ir sumažinti neigiamą elgesį.

2、%EF%BC%82Real Jausmas%EF%BC%82: Augintiniai naudoti šilumą minkštas kūno ir plakančios širdies plakimas iš %EF%BC%82real jausmas%EF%BC%82 atstatyti intymių santykių, sumažinti naminių gyvūnėlių įtampą, atskyrimo nerimo, ir blogas elgesys.Širdies prietaisas gali būti naudojamas nuolat apie 300 valandų, ilgą Laiką kartu su pet miegoti.

3、nereikalauja Elektros energijos ir Šilumos: Mūsų pliušiniai žaislai turi built-in šildymo akmenys.Vieta, šildymo akmenys mikrobangų kelias minutes prieš vartojimą, ir įdėti juos viduje lėlės išlaikyti jūsų augintinė šilto į šaltą rudenį ir žiemą.

4、Minkštas ir Patogus Medžiaga: Minkštas ir patogus audinys, katės ir šunys gali prisiglausti ir poilsio šalia jo, kaip jis jaučiasi būdamas motinos.Nesant partnerio, širdies pliušinis žaislas gali lydėti šuniuką ir katę, todėl nėra jausis vienišas.

5、Nuimamas Valymas: Tiesiog išimkite širdies prietaiso ir šildymo akmens, imtis audinio danga valyti ir išlaikyti jį švarų.

Savybės:

1. Širdies Naminių gyvūnų Žaislai: Mūsų pliušinis žaislas turi įmontuotą širdies prietaisas, imituojantis realų širdies plakimas, padėti gyvūnėliams, perėjimas į naujus namus, mažinti stresą, kurį sukėlė smarkus lietus, žaibas ar keliauti, ir sumažinti neigiamą elgesį.

2. "Real Jausmas": naminiai Gyvūnai naudoti šilumą minkštas kūno ir plakančios širdies plakimas "real jausmas" atstatyti intymių santykių, sumažinti naminių gyvūnėlių įtampą, atskyrimo nerimo, ir blogas elgesys.Širdies prietaisas gali būti naudojamas nuolat apie 300 valandų, ilgą Laiką kartu su pet miegoti.

3. Nereikalauja Elektros energijos ir Šilumos: Mūsų pliušiniai žaislai turi built-in šildymo akmenys.Vieta, šildymo akmenys mikrobangų kelias minutes prieš vartojimą, ir įdėti juos viduje lėlės išlaikyti jūsų augintinė šilto į šaltą rudenį ir žiemą.

4. Minkštas ir Patogus Medžiaga: Minkštas ir patogus audinys, katės ir šunys gali prisiglausti ir poilsio šalia jo, kaip jis jaučiasi būdamas motinos.Nesant partnerio, širdies pliušinis žaislas gali lydėti šuniuką ir katę, todėl nėra jausis vienišas.

5. Nuimamas Valymas: Tiesiog išimkite širdies prietaiso ir šildymo akmens, imtis audinio danga valyti ir išlaikyti jį švarų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pet Šildymo Pliušinis Žaislas

Stilius: šuo, ėriena, hippo

Dydis: apie 20*35*18cm/7.87*13.78*7.09 colių

Medžiaga: aukštos kokybės pliušas, PP medvilnės, vidinė širdies ir šildymo akmens

Pareigos: komfortas/pagalba/atleidimo iš pet streso ir nerimo/šiltai laikyti žiemą

Tinka: katės ir šunys ir kiti gyvūnai.

Baterijos: 2 x AAA (nepridedami)

Kaip naudoti: įdėkite šildymo akmens mikrobangų krosnelė ir kaitinama apie 6 minutes, įdėti jį į žaislo kūno, ir šilta jį lydėti jus.

Pakavimo Sąrašas:

Pliušinis Žaislas*1

Širdies plakimas*1

Šildymo Krepšys*1

Žymos: akių šilumos kaukė, paw pakabukas, kamuolys šuo, puppi žaislas, mielas šuo karoliai, šuns žaislas, pet žaislas, judrumas šuns tunelis, pet pliušinis žaislas, Molten

Modelio Numeris FE01492
širdies žaislas Pet Šildymo Pliušinis Žaislas
Medžiaga PP Medvilnės
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų